Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Política Econòmica i Economia Pública Logo del portal

La Universitat de València és la millor valorada per les empreses espanyoles en l'àrea d'Economia

La Universitat de València es la mejor valorada por las empresas españolas en las áreas de Economía

Un estudi sobre ocupació de recentment titulats estableix que la Universitat de València és la millor en els camps de l'Administració i direcció d'empreses, Economia i Dret. Aquestes valoracions s'han realitzat a través d'enquestes a ocupadors que destaquen de quina universitat són els millors alumnes en les competències avaluades.

15 de de juny de 2016

La Universitat de València és la millor institució d'Espanya en estudis d'Administració d'empreses, Economia i Dret, segons els ocupadors. Així ho indica un estudi realitzat per la Fundació Everis sobre l'ocupació dels titulats superiors en universitats espanyoles.

La recerca tracta d'esbrinar a través d'enquestes als ocupadors quins són les competències que les empreses cerquen en els recentment titulats i quines universitats són les millor valorades segons les seues disciplines i camps de treball.

Els ocupadors destaquen que els estudiants de Adreça d'empreses, Economia i Dret de la Universitat de València són els que finalitzen els seus estudis millor preparats per a incorporar-se al món laboral

L'estudi s'ha elaborat amb  enquestes a un total de 2.155 empreses diferents que en els últims anys han contractat a professionals sense experiència. D'aquesta manera, els resultats es basen en les valoracions que els ocupadors van realitzar de 14.485 recentment titulats que van ser contractats després de finalitzar els seus estudis de grau. La recerca va analitzar fins a 95 titulacions diferents de 82 universitats de tota Espanya.

  • TOP 3 de les millors universitats espanyoles en les àrees de la ​Administració d'empreses, Economia i Dret​
  1. Universitat de València
  2. Universidad de Granada
  3. Universitat de les Illes Balears

Amb aquests resultats s'estableixen els millors centres d'estudis superiors d'Espanya en els quals cursar alguna de les cinc disciplines que s'han avaluat.

Compromís social

Segons l'estudi, per segon any consecutiu, la competència més important per als ocupadors és el compromís ètic i l'honestedat, uns valors que es transmeten al llarg de l'any formatiu del màster en Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València

Els estudiants de titulacions del camp de l'Economia de la Universitat de València són els que millor habilitats tenen per a treballar en entorns multiculturals i multidisciplinaris

Una de les característiques del Màster en Política Econòmica de la UV és l'oferta d'una formació basada en la crítica i el debat per a impulsar el desenvolupament i el canvi social a través de l'economia pública. D'aquesta manera els alumnes desenvolupen el sentit crític i enforteixen el seu compromís amb la societat.

La Universitat de València destaca en l'habilitat que adquireixen els seus estudiants per a treballar en entorns multiculturals i multidisciplinaris. Entre les competències més importants que tenen en compte els ocupadors està la capacitat de treballar en equip. Els estudiants del camp de l'Economia de la UV són els segons millor valorats per a treballar conjuntament i en coordinació amb altres companys en un mateix grup.