University of Valencia logo Logo Master's Degree in Speech Therapy Intervention Specialization Logo del portal

Rediseny web i xarxes socials

Rediseny web i xarxes socials

16 may 2016

Des del Màster Universitari en Especialització en Intervenció Logopédica portem mesos treballant per a redissenyar la web i crear un disseny molt més intuïtiu que ajude a l'estudiant a visualitzar de forma més senzilla tota la informació que apareix en la pàgina web.

En la capçalera de la nova web una sèrie d'imatges canvien automàticament per a destacar els aspectes més importants que defineixen al Màster en Especialització en Intervenció Logopédica de la UV, i que són:

  • Interès científic: el programa inclou aspectes metodològics, científics i professionals pensats per a afavorir la productivitat científica en aquest camp.
  • Doctorat: el títol del Màster dóna accés al Programa de Doctorat en Recerca en Psicologia de la Universitat de València.
  • Claustre de primer nivell: professorat de reconegut prestigi tant en l'àmbit acadèmic com en el professional.
  • Màster profesionalizant: formació concorde a la requerida per al/la professional de la Logopèdia.

El nou disseny de la web continua amb la priorització de la informació més important en sis cercles, visibles res més entrar a la pàgina, en ells l'estudiant pot trobar fàcilment el preu total del Màster, el nombre de crèdits que té, les places oferides, la seua modalitat, el calendari oficial i el lloc en el qual s'imparteix.

L'apartat “Novetats” solament ha canviat en el seu disseny però continua sent l'agenda de la Facultat de Psicologia, on l'estudiant pot trobar tots els esdeveniments que es realitzen relacionats amb el Màster.

La part més nova és el “Blog”, on un equip de redactors s'encarrega de publicar tots aquells continguts relacionats amb el Màster i el seu sector, en aquest cas, la Logopèdia.

Finalment, al final de la nova web podem trobar de nou sis cercles, aquesta vegada orientats a nous estudiants que es decidisquen a estudiar en la Universitat de València i vulguen conèixer aspectes bàsics com l'allotjament, el transport, el cost de la vida, la protecció sanitària, l'oci i l'esport que ofereix la comunitat universitària.

A tots aquests canvis i novetats cal sumar-li la difusió dels mateixos en les xarxes socials a través dels perfils en Facebook Twitter, on compartim el contingut relatiu al Màster, així com altres notícies vinculades a la Logopèdia. Si t'interessa aqueix àmbit, no oblides seguir-nos i compartir-ho amb tots els teus companys!

Tags