XII International Symposium of Psycholinguistics

15/12/14

XII International Symposium of Psycholinguistics

XII International Symposium of Psycholinguistics. València de l'1 al 4 de juliol de 2015.

Horari de Nadal

12/12/14

Horari de Nadal

Durant el periode Nadalenc (del 24 de desembre al 6 de gener), la Facultat romandrà oberta, únicament, en horari de matí (de 8 a 14:45), els següents dies: 29 i 30 de desembre. Las resta de dies romandrà tancada. La Secretaria d'Estudiants romandrà tancada el 23 de desembre per la vesprada.

  La Universitat de València, seu de la Conferència de Degans de les Facultats de Psicologia

  27/11/14

  La Universitat de València, seu de la Conferència de Degans de les Facultats de Psicologia

  El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, inaugura aquest dijous, dia 27 de novembre, la reunió ordinària de la Conferència de Degans de Facultats de Psicologia que tindrà lloc en la Universitat els dies 27 i 28 de novembre. A l’acte d’inauguració assistiran també el president de la Conferència de Degans, Marcelino Cuesta; la degana de la Facultat de Psicologia, Alicia Salvador, i Óscar Mas, en representació del Col•legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

   Nova Convocatòria de Beques Erasmus Mundus per al Màster en Psicologia del Treball, les Organitzacions i Recursos Humans WOP-P (Curs 2015-2016)

   20/11/14

   Nova Convocatòria de Beques Erasmus Mundus per al Màster en Psicologia del Treball, les Organitzacions i Recursos Humans WOP-P (Curs 2015-2016)

   Per al proper curs 2015-2016 s'ha obert una nova convocatòria de beques per a graduats en psicologia que vulguen estudiar el Master en Psicologia del Treball, les Organitzaciones i els Recursos humans (WOP-P).

   [Llegir més]

    Cursos Anglés Estudiants Nou Ingrés

    22/09/14

    Cursos Anglés Estudiants Nou Ingrés

    Convocatòria de Cursos d'Anglès per a estudiants de nou ingrés als títols de Grau de la Universitat de Valencia.

    [Llegir més]

     des.
     22 - 28

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

     Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

      

     Enquestes d'avaluació del professorat

     Del 24 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar el professorat del primer quadrimestre.

      

     Relacions de Gènere

     Matrícula oberta de 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

     Facultat De Psicologia

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     Saber I Futur Al Teu Abast

     Vídeo institucional de la Universitat de València

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord