• .

  Facultat de Psicologia

 • .

  Biblioteca de la Facultat

 • .
 • .
Visita Comissió Externa AVAP

Visita Comissió Externa AVAP

25/04/16

Els dies 27 i 28 d'abril tindrà lloc la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per la AVAP que, en el marc del programa de reacreditación de títols universitaris, avaluarà diversos Màsters de la Facultat de Psicologia, la Facultat de Ciències d'Activitat Física i Esport i del Vicerectorado d'Estudis de Postgrau.

[Llegir més]

  Mor el Prof. Vicente Pelechano Barberá

  Mor el Prof. Vicente Pelechano Barberá

  14/04/16

  El professor Vicente Pelechano Barberá (Algemesí-1943 – Santa Cruz de Tenerife-2016), va morir ahir a Santa Cruz de Tenerife. Vicente Pelechano ha estat professor de Psicologia des de 1968 (Complutense i Autònoma de Madrid) i Catedràtic des de 1974 (Universitats de la Laguna (Tenerife) i València). És autor de més de 40 llibres especialitzats en Psicologia, i més de 200 articles, fonamentalment, en Personalitat i Psicologia Clínica. Ha estat Director de les Revistes “Anàlisi i Modificació de Conducta (des de 1975) i Psicologemas (des de 1987-2005). És conegut per ser l'autor del Model de Paràmetres en Psicologia de la Personalitat. Va estudiar en la Universitat de València becat en el Col·legi Major Sant Joan de la Ribera de Burjassot on va ingressar en 1963.

   Cursos Lliure Elecció

   Cursos Lliure Elecció

   14/03/16

   La Càtedra IECO-UNESCO organitza dos cursos de lliure elecció d'interès per a l'alumnat de la Facultat. Es tracta dels cursos sobre “Direcció basada en la confiança: Liderant Organitzacions” i “Ètica i Valors Humans per a la vida professional”.

   [Llegir més]

    II Premis Motivem

    II Premis Motivem

    04/12/15

    MOTIVEM és un programa dirigit a estudiants de la Universitat de Valencia que promou la creativitat a través de la generació d'idees emprenedores mitjançant el treball en equip i la coordinació del professorat. En el catàleg apareix la relació de docents participants en la segona edició 2015 i els 94 equips que han presentat idees emprenedores. (Per accedir als enllaços utilitzar Chrome o Mozilla)

    Felicitació del Col•legi de Logopedes de la Comunitat Valenciana a graduades i graduats en Logopèdia

    05/10/15

    El Col•legi de Logopedes de la Comunitat Valenciana, malgrat no poder estar present a última hora en la cerimònia de graduació celebrada el passat mes de setembre de 2015, va transmetre la felicitació del seu degà, D. José Francisco Cervera, a través d'unes paraules que van ser llegides per la Secretària de la Facultat de Psicologia, la professora Sonia Martínez Sanchís. Igualment, a través del seu Blog d'Actualitat, va transmetre la seua enhorabona a la promoció del Grau de Logopèdia, recentment titulada.

    maig
    5 - 8

    Agenda setmanal

    + esdeveniments

    Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

    La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

     

    Procediment RH2 per a graus i màsters

    Del 13 d'abril al 12 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

     

    Enquestes d'avaluació de la docència

    Del 18 d'abril al 22 de maig, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del segon quadrimestre i anual.

     

    Preinscripció als 113 màsters oficials

    La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

     

    Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de valencià

    Convocatòria ordinària de juny de 2016. Matrícula oberta

     

    Aprenentatge bàsic de tècniques de suggestió (aplicació en ansietat, dolor)

    Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

     

    Procediment RM1 per a graus i màsters

    Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

     

    Preinscripció als itineraris de La Nau Gran 2016-2017

    El termini de preinscripció per als itineraris de La Nau Gran i per a Nau Gran Nivell Avançat per al curs 2016-2017 és del 3 al 24 de maig de 2016.

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Facultat De Psicologia
    Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
    Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

    Facultat De Psicologia

    La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

    Vídeo Presentació Campus Habitat5U

    Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

    Saber I Futur Al Teu Abast

    Vídeo institucional de la Universitat de València

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord