Logo de la Universdad de Valencia Logo Máster Universitario en Tecnologías Web, Computación en la Nube y Aplicaciones Móviles Logo del portal

¡Preinscríbete ya en los másteres oficiales de la UV!

  • 30 mayo de 2016
Image de la noticia

La primera fase de preinscripción para los másteres de la Universitat de València está abierta desde el 8 de marzo y comprende hasta el 15 de junio

La Universitat de València va obrir la preinscripció de tots els seus màsters oficials el passat 8 de març: encara no t'has matriculat en cap màster? No saps com fer-ho? No coneixes els terminis d'inscripció? Et facilitem totes les dades que necessites per a continuar els teus estudis i començar el pròxim curs un màster en la Universitat de València.

• Terminis
Hi ha dos períodes de preinscripció: 8 de març al 15 de juny i un altre del 16 de juny a l'1 de setembre 2016. El procés de preinscripció és molt senzill i gratuït i assegura la teua plaça en els estudis que desitges cursar: et recomanem fer-ho com més aviat millor al màster que desitges fer ja que les places són limitades.

• Requisits generals
L'únic requisit general que necessites per a tenir accés als estudis de màster és un títol universitari espanyol o estranger homologat en el sistema espanyol.

Com realitzar la preinscripció?
Des d'aquesta pàgina es realitza el tràmit complet. Si ja has estudiat anteriorment en la Universitat de València pots entrar amb el teu usuari i contrasenya i si aquest és el primer contacte que tens amb la UV has de seleccionar l'opció ‘usuari de la seu’ i ací triar ‘sol·licitar accés’.
Una vegada dins has de triar els màsters que vols cursar: pots escollir un total de tres i has d'ordenar-los conforme a les teues preferències ja que se t'intentarà atorgar els que ocupen les posicions més altes. Una vegada completada la sol·licitud hauràs d'enviar telemàticament el formulari prement el botó ‘enviar’, de la pestanya ‘finalitzar’.

El procés de preinscripci es molt senzill i gratuït

• Criteris de selecció
Les places ofertes de cada màster s'assignaran en funció del resultat de la baremació de la sol·licitud de preinscripció (és a dir, s'ordenen les sol·licituds per la nota mitjana de l'estudiant) i de l'ordre de prioritat assenyalat per l'estudiant en la seua sol·licitud.


• Llista d'espera
Si no has aconseguit entrar en el màster que vas posar com a primera opció tens una altra oportunitat d'aconseguir-ho: la llista d'espera. Es publicarà una llista i el personal de l’Àrea de Postgrau realitzarà la crida de forma telemàtica. El resultat de la crida de la llista d'espera es notifica als/les estudiants que passen a ser admesos/as en un màster i es publica en el web de la UV, en Estudis de Postgrau,  Màsters Oficials (27 de juliol en fase I i 7 d'octubre en fase II).

La primera fase de preinscripció comporta una matrícula oficial del 18 al 21 de juliol i la segona del 28 de setembre al 3 d'octubre, però no et preocupes, abans que arriben aquestes dates farem un altre post per a explicar-te tot el que has de fer per a completar la teua matrícula en un màster en la UV.

 

 

Ara que ja coneixes el senzill procés de preinscripció i saps que és telemàtic i gratuït, encara no t'has decidit a estudiar en la Universitat de València?

La UV ofereix 114 màsters, per la qual cosa pots trobar una gran oferta d'estudis en la teua àrea i és la millor forma d'especialitzar-te després de finalitzar el teu Grau.
• Gran part dels màsters oferts tenen associat un Doctorat amb esment d'excel·lència: si vols especialitzar-te en una àmbit concret el màster és el primer pas i sens dubte la UV és la millor institució per a fer-ho.
• La matrícula es pot pagar fraccionada i és d'un import molt menor al d'altres Universitats ja que la UV és pública. A més, hi ha nombroses beques que cobreixen el cost de la matrícula (la del Ministeri d'Educació, la de la Generalitat, la de la pròpia UV…) i també unes altres que cobreixen una part de la mateixa.
• L'oferta de pràctiques és molt extensa, ja que la UV col·labora amb multitud d'institucions i empreses i pot ser la clau per al teu futur laboral.
• Les taxes d'atur entre persones que cursen un màster, de mitjana ronden el 8%, enfront del 13’7% que té un títol universitari corresponent a un Grau o una Diplomatura. És a dir, cursar un màster pot augmentar significativament les teues possibilitats d'inserció en el mercat laboral.
• La UV compta amb multitud de noves instal·lacions i els estudis s'actualitzen cada any, per la qual cosa pots optar a titulacions úniques en el país i en un entorn especialitzat i contemporani.