University of Valencia logo Logo Master's Degree in Telecomunications Engineering Logo del portal

.
.
.
.

“Vaig decidir cursar aquest Màster perquè m'iniciava en la gestió de projectes”

Sara Santos Sáez

17 may 2016

Sara Santos Sáez

Enginyera Tècnica de Telecomunicació (So i Imatge) - Universitat d'Extremadura

Malgrat haver realitzat el meu Grau en Imatge i So, sempre m'han interessat les telecomunicacions en el seu sentit més ampli, sobretot les xarxes de comunicacions i l'electrònica relacionada en aquests projectes.

Vaig decidir venir a València a realitzar aquest Màster, i concretament a la Universitat de València, perquè el seu contingut era primordial per a poder orientar la meua carrera professional cap a on volia. A més de complementar la meua formació en la meua especialitat d'Imatge i So, m'iniciava en la gestió de projectes, alguna cosa que considere essencial avui dia.

El fet que s'impartisca a València és una raó de pes més per la qual vaig decidir traslladar-me a la Universitat. Considere que després de Madrid i Barcelona, totes les grans multinacionals del sector tenen les seues seus en aquesta ciutat, per la qual cosa les meues oportunitats laborals es multipliquen exponencialment respecte a la meua ciutat d'origen, obviant el clima i la qualitat de vida de València.

Actualment, aquest Màster m'ha permès realitzar el meu Projecte Final en un àrea que m'apassiona, el de les xarxes de sensors sense fils, a més d'estar envoltada de professionals de gran experiència en un àmbit internacional.