University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

Capgemini ofereix realitzar pràctiques remunerades mentre estudies el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

  • June 12nd, 2017
Capgemini ofereix realitzar pràctiques remunerades mentre estudies el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

En el marc de col·laboració de la Càtedra Capgemini-Universitat de València, donat l'interès i la sinergia de continguts entre el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils (TWCAM) i l'activitat del Centre d'Excel·lència JavaDevon a València, l'empresa Capgemini ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades durant 6 mesos als estudiants del Màster TWCAM, amb possibilitat d'incorporació posterior.

Aquesta iniciativa permet l'accés a una formació dual on l'alumne podrà consolidar i posar en pràctica, fora de l'horari lectiu, els continguts impartits en el màster.

La selecció de candidats i la negociació de les condicions econòmiques i contractuals es realitzaran directament amb l'empresa.

Les candidates i els candidats interessats poden posar-se en contacte amb el director del Màster TWCAM (Juan.gutierrez@uv.es) o amb el director de la Càtedra Capgemini-UV (Francisco.grimaldo@uv.es).

Més informació sobre la Càtedra Capgemini-UV en: www.uv.es/capgeminiuv