Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

Capgemini ofereix realitzar pràctiques remunerades mentre estudies el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

  • 12 de juny de 2017
Capgemini ofereix realitzar pràctiques remunerades mentre estudies el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils.

En el marc de col·laboració de la Càtedra Capgemini-Universitat de València, donat l'interès i la sinergia de continguts entre el Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils (TWCAM) i l'activitat del Centre d'Excel·lència JavaDevon a València, l'empresa Capgemini ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades durant 6 mesos als estudiants del Màster TWCAM, amb possibilitat d'incorporació posterior.

Aquesta iniciativa permet l'accés a una formació dual on l'alumne podrà consolidar i posar en pràctica, fora de l'horari lectiu, els continguts impartits en el màster.

La selecció de candidats i la negociació de les condicions econòmiques i contractuals es realitzaran directament amb l'empresa.

Les candidates i els candidats interessats poden posar-se en contacte amb el director del Màster TWCAM (Juan.gutierrez@uv.es) o amb el director de la Càtedra Capgemini-UV (Francisco.grimaldo@uv.es).

Més informació sobre la Càtedra Capgemini-UV en: www.uv.es/capgeminiuv