University of Valencia logo Logo del portal

 • Llíria

News list

Last 10 news

 • 19/07/19

  Arriba la 2a edició de la Universitat d'Estiu d’Ares dels Oms

  La Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d’Ares dels Oms i la Diputació de València, ha organitzat del 24 al 26 de juliol la segona edició de la Universitat d'Estiu d’Ares dels Oms (UVAO), que se centra en l'astronomia i el desenvolupament.

  [Read more]

 • 17/07/19

  Investigadors de 65 departaments de la Universitat de València participen en activitats en el territori valencià

  El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UV va organitzar durant 2018 i el primer semestre de 2019 més de 300 activitats a les comarques valencianes.

  [Read more]

 • 04/07/19

  La Universitat de València presenta l'audiovisual "El Tribunal de les Aigües de l'Horta de València" dins del programa Docufòrum

  El Palau Cerveró ha acollit aquest dijous 4 de juliol la presentació del documental sobre el Tribunal de les Aigües, responsable des de fa més d'un mil·lenni de vetlar pel just ús i repartiment de l'aigua en l'horta valenciana. Aquest audiovisual s'emmarca en el programa Docufòrum, una sèrie de documentals produïda pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València.

  [Read more]

 • 02/07/19

  La Pobla de Vallbona acull l'exposició de la Universitat de València ‘Territori valencià, territori runner’

  Aquesta mostra itinerant, que posa de manifest la importància social, econòmica i cultural del fenomen runner en la Comunitat Valenciana, s'ha presentat aquest dimarts 2 de juliol en la Ciutat Esportiva de la Pobla de Vallbona. L'exposició romandrà oberta al públic fins al 22 de juliol. En ella participen vora 40 investigadors i investigadores de la Universitat de València.

  [Read more]

 • 01/07/19

  Es gradua la promoció 2016-2019 d’UNISOCIETAT i s'obrin les inscripcions per al pròxim curs

  El curs 2019/2020 el programa formatiu i territorial de la Universitat de València estarà actiu en 12 municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l'Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria. UNISOCIETAT comptarà el proper any acadèmic amb uns 1.700 estudiants i amb la participació de més de 250 professors de la Universitat.

  [Read more]

 • 27/06/19

  El professor Jorge Hermosilla, guardonat amb la brusa del Tribunal de les Aigües de València

  El Tribunal de les Aigües de València ha imposat aquest dijous 27 de juny al catedràtic de Geografia Jorge Hermosilla la brusa que el converteix en Síndic d'Honor d'aquest Tribunal.

  [Read more]

 • 27/06/19

  La Universitat de València assessorarà els Acords Territorials per a l'ocupació en l'elaboració de plans estratègics

  El programa ‘Avalem Territori’ del Servei Valencià d'Ocupació-Labora, que coordina la Universitat de València, i que compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i la Universitat d'Alacant, se centrarà aquest exercici 2019-2020 a analitzar les necessitats formatives de cada territori de cara a fomentar l'ocupació a la Comunitat Valenciana.

  [Read more]

 • 25/06/19

  Arranca la 3a edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús sota el lema “El Racó impulsa paisatges d'oportunitat”

  Hui s'ha inaugurat aquesta edició que continuarà els dies 26 i 27 a Ademús, Torrebaja i Castielfabib. A través de les aportacions de diversos professors de la Universitat de València, aquest esdeveniment, gratuït per a la ciutadania, pretén innovar i sembrar consciència rural a partir de les oportunitats que ofereix el paisatge i la participació ciutadana.

  [Read more]

 • 21/06/19

  La Unitat de Suport al Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, guardonada pel Tribunal de les Aigües

  Aquest reconeixement ha estat concedit pel Tribunal en agraïment a la labor exercida per l'equip tècnic en l'organització de la Tercera Conferència Internacional de la Xarxa de Museus de l'Aigua, un esdeveniment de talla mundial que s'ha celebrat a València amb motiu del desè aniversari de la declaració del Tribunal de les Aigües com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO.

  [Read more]

 • 14/06/19

  El Tribunal de les Aigües i l'Horta de València protagonitzen l'últim seminari de la Conferència Internacional de Museus de l'Aigua

  La Facultat de Geografia i Història acull aquest divendres 14 de juny l'última sessió de la Tercera Conferència Mundial de Museus de l'Aigua de 2019, que ha reunit un centenar de representants d’una vintena de països de tot el món. Aquesta última jornada és alhora el Primer Seminari Internacional Tribunal dels Aigües de la Vega de València – Universitat de València, que naix amb intenció de consolidar-se en el temps com a cita anual.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy