University of Valencia logo Logo del portal

  • Rector Peset

2ª edició del Concurs de fotografia de Paisatge Valencià

Schedule: From 18 may 2018 to 1 october 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 10:00 to 23:59.

 

Place: Universitat de València

 
Description:

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies que arrepleguen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials…) del territori de la Comunitat Valenciana.

En el concurs podran participar estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Els participants tenen fins a l'1 d'octubre per a enviar les seues fotos a l'adreça cpaisaje@uv.es indicant títol, lloc i data en què ha sigut presa la instantània i poder guanyar així algun dels tres premis.

El primer de 350€.

El segon de 200€.

El tercer de 150€.

En el següent enllaç podeu veure la resolució amb la bases de la segona edició de fotografia del paisatge valencià.

La proposta de fallada del jurat es farà pública el divendres 19 d'octubre de 2018, a través de la pàgina web de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians. A l'efecte de notificació es publicarà en el Tauler oficial de la Universitat de València.

 
Organized by:

La Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza la 2ª edició del Concurs de fotografia de Paisatge Valencià.

https://www.catedrapaisajevalenciano.es/es/

 

Contact: opex@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy