University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

Conferència Unisocietat Alzira

UNISOCIETAT Alzira

Date: 2 april 2019 at 19:00 to 19:30. Tuesday.

 

Place: Centre de Formació de Persones Adultes "Enric Valor" (sala multiusos annexa) d’Alzira.

 
Description:

La conferència "Els aliments influiexen en els nostres gens. Consells d'alimentació i hàbits de vida saludables" del programa Universitat i Societat d’Alzira, serà a càrrec del professor Federico Pallardó Calatayud.

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat continua el cicle de conferències de la Universitat i Societat d’Alzira. Obert a tot el públic.

Aquest cicle preten complementar l’oferta formativa de Unisocietat.

El programa Universitat i Societat sorgeix per la l’aposta de l’Ajuntament d’Alzira, amb el suport de la Universitat de València, per la formació al llarg de la vida. Està dirigit a persones de 30 anys o més, residents al municipi i a la comarca de la Ribera Alta, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

 
Organized by:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira, Caixa Popular i la Diputació de València..

http://projeccio.uv.es/

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy