University of Valencia logo Logo del portal

  • Rector Peset

Concert de Julia Raga Pascual, clarinet i Victor Braojos, piano. Dimarts 5 de novembre, 19.00 h.

  • October 11st, 2019

(Concerts de tardor 2019). Cicle Joves Intèrprets de l'Institut Valencià de Cultura . Dimarts 5 de novembre, 19.00 h.

Intèrprets: Julia Raga Pascual, clarinet; Victor Braojos, piano.

Obres de J. Brahms; C. V. Stanford; S. Brotons, etc.

Organitza: Aula de Música-Vicerectorat de Cultura i Esport i Institut Valencià de Cultura.

Col·labora: Col·legi Major Rector Peset.

Entrada lliure. Aforament limitat.

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy