University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

EXPOSICIÓ 'ANÒNIMES' DE SALVA RÍOS. Prorrogada fins al 23 de gener

  • January 11st, 2022
Imatge

Des del 14 de desembre de 2021 fins al 16 de gener de 2022. Prorrogada fins al diumenge 23 de gener.

El Col·legi Major Rector Peset acull l’exposició  'Anònimes' de Salva Ríos.  

La Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset ens ofereix un recorregut a través del comportament, els sentiments i les conductes de l’esser humà al que ens convida Salva Ríos en aquesta exposició de pintures.

Salva Ríos (Silla, 1977), artista que ha viscut les seues motivacions al voltant de l’art, la cultura i tot allò relacionat amb la creativitat, va cursar estudis de disseny a l’escola d’Arts i Oficis i posteriorment va començar els estudis d’Història de l’Art.

Immers en un procés d’aprenentatge constant en el qual ha treballat tècniques més complexes com l’aquarel·la i el pastell en format més reduït, la seua constant evolució li ha portat a canviar la forma d’entendre l’art i li ha obert un nou camí de creativitat desenvolupant un estil propi i definit. De la figuració al Pop passant pel realisme, ha estat en l’acrílic on ha trobat el seu medi ideal de treball en el qual està desenvolupant les seues obres dels últims tres anys.

Explorar els sentiments, les sensacions i les conductes de l’ésser humà, fer un recorregut a través del comportament i l’estat anímic de les persones, a aquest viatge utòpic és al que ens convida Salva Ríos en Anònimes, on trobarem retrats de persones que ens conviden a imaginar la història, la situació, la vivència que hi ha darrere de cadascuna d’elles.

El seu treball es desenvolupa a partir de la seua fascinació pel retrat i se centra a explorar els rostres i analitzar cada detall d’aquests desgranant el seu llenguatge expressiu, per tal de transmetre’l en les seues obres. Les mirades, els ulls, tenen una especial importància en l’obra de Salva Ríos, els ulls com a reflex i transmissors d’emocions i nuc de col·lectivitat per establir relacions, per observar i sentir-se observat.

L’exposició estarà oberta al públic del 14 de desembre de 2021 al 16 de gener de 2022, de dimarts a diumenge, d’11.00 a 19.00 h, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (plaça del Forn de Sant Nicolau, 4. València). Prorrogada fins al diumenge 23 de gener.

Images: