University of Valencia logo Logo del portal

  • Rector Peset

Oberta Inscripció i beques de residència 2019-20

  • July 11st, 2019
Imatge

El pròxim 22 de juliol finalitza el termini per a la sol·licitud d’admissió per a residir al Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València.

Oberta la inscripció i les beques de residència al Col·legi Major Rector Peset per al curs 2019-2020

El Col·legi Major Rector Peset (CMRPeset), situat al centre de la ciutat vella, té dues vessants clarament diferenciades i complementàries, per una part ser espai de vida i residència universitària de 140 estudiants universitaris i de professorat i persones investigadores i per una altra, ser centre cultural amb un ampli ventall d’activitats, tant de producció pròpia com realitzades en col·laboració amb altres departaments i entitats, que a 2018 han estat prop de les 400 activitats.

Durant aquest curs que ara finalitza han residit al col·legi major 140 estudiants universitaris. Convivint estudiants de 19 nacionalitats diferents i de 56 titulacions diferents. Encara que molts de les i els estudiants són de la Comunitat Valenciana i la resta de l’estat espanyol, la diversitat de llocs de procedència dels col·legials propicien que estudiants de diferents països i cultures puguen conviure en un mateix espai, convertint al col·legi en un espai intercultural. El 73% han estat estudiants de la Universitat de València, i la resta han cursat els seus estudis en la UCV, Universitat Politècnica de València i altres centres d’educació superior de la ciutat de València.

El pròxim 22 de juliol finalitza el termini per a la sol·licitud d’admissió per residir al CMRPeset de la Universitat de València. Aquesta convocatòria del vicerectorat de Cultura i Esports, està dirigida a estudiants de grau, màster i doctorat de la Universitat de València, així com estudiants d’altres universitats i centres d’educació superior d’acord amb les bases de la convocatòria.

El CMRPeset de la Universitat de València, ofereix a més a més altres serveis com són dues biblioteques, gimnàs, sales de televisió, sala de jocs, sala de música, bugaderia i sales d’estar, entre altres, que suposen unes condicions de vida molt agradables en un entorn privilegiat.

Els estudiants universitaris, o que tinguen previsió de ser-ho, durant el curs 2019-2020 i que desitgen residir al CMRPeset en règim col·legial de pensió completa, han de presentar sol·licitud degudament emplenada mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València. La resolució de les sol·licituds està prevista per al 23 de juliol. Així mateix aquesta convocatòria regula la sol·licitud de renovació per als i les estudiantes que han estat col·legials en el curs que ara finalitza, en aquest cas, el termini finalitza el 17 de juliol.
El preu de les mensualitats va des de 631,8€ en habitació doble amb bany exterior fins als 811€ per a les habitacions individuals. Aquest preu inclou la pensió completa de dilluns a diumenge amb servei de desdejuni, esmorzar, dinar i sopar, climatització a l'habitació, consums d'aigua i electricitat, la neteja del bany diària de dilluns a divendres, la neteja de l'habitació 3 dies a la setmana i servei WIFI mitjançant la xarxa Eduroam en totes les instal·lacions.

Convocades 35 Beques de residència per a estudiants de la Universitat de València.

Així mateix, també estan obertes les convocatòries per a un total de 35 beques de residència per a estudiants de la Universitat de València, 25 beques en el Col·legi Major Rector Peset i 10 en la Residència Universitària Damià Bonet per al curs 2019/2020. Aquestes beques són convocades pel vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, mitjançant el SeDI, per a estudiants residents a Europa i de beques convocades pel vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació per a estudiants de països en vies de desenvolupament en el marc del programa de Cooperació Internacional de la Comissió 0,7 de la Universitat de València.
Centre Cultural i Residència Universitària per a professorat i investigadors

El CMRPeset és un dels centres culturals de la Universitat de València al centre de la ciutat, junt amb La Nau, el Jardí botànic i el Palau dels Cerveró, i que any rere any es consolida com a punt de trobada de la universitat, la societat civil i les entitats socials i culturals de la ciutat de València, amb una programació d’activitats formatives i culturals en els diferents àmbits artístics i acadèmics que afavoreixen la connexió entre la societat i el món universitari. Al llarg de 2018 es van acollir 378 activitats a les quals van participar més de 24.500 persones.

A més a més, el col·legi major disposa d’habitacions específiques per a donar servei d’allotjament per a professorat, persones investigadores, participants en tribunals de tesis doctorals, jornades, congressos o que han realitzat estades curtes en departaments de la universitat; així com persones que han participat en activitats culturals i socials realitzades pel mateix CMRPeset, pel Centre Cultural La Nau o per altres serveis i departaments universitaris o institucions culturals i socials de la ciutat en col·laboració amb la universitat. Al llarg de 2018 han estat allotjades més de 3.300 persones, amb un total de 13.440 pernoctacions.

Tota la informació de les convocatòries de places, beques de residència i serveis que s’ofereixen al Col·legi Major Rector Peset és disponible en: www.uv.es/cmrpeset

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy