University of Valencia logo Logo Rector Peset Hall of Residence Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Presentació-debat del llibre ‘Per una nova ciutadania: Incidència política i Tercer Sector. Confluències per al canvi educatiu’

  • October 19th, 2017
Image de la noticia

Presentació-debat del llibre ‘Per una nova ciutadania: Incidència política i Tercer Sector. Confluències per al canvi educatiu’, setè volum de la col·lecció ‘Documents per al debat’. Amb la participació d’Helena Ferrando, Secretaria Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal de la Generalitat Valenciana; Miguel García, president del patronat de Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida; Enrique Arnanz, coordinador del llibre i Carles Xavier López, director del Col.legi Major Rector Peset. Modera Nieves Dios, membre del Consell Assessor de Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida.


Data: 19/10/17 (dijous).
Hora: 19.30 h.
Lloc: Sala de la Muralla.
Entrada lliure. Aforament limitat.


Organitza:

Col·labora:





El llibre és el setè volum de la col·lecció 'Documents per al debat', un projecte de la Fundación Esplai que s'emmarca en el Consell Assessor de la Fundació i en el qual han participat 200 persones al llarg dels dos anys en què han estat treballant en ell.

Programa:

  • Benvinguda per Carles Xavier López, director del Col.legi Major Rector Peset, i Miguel García, membre del patronat de Fundació Esplai.
  • Presentació del llibre per Enrique Arnanz, coordinador del llibre.
  • Modera el debat Nieves Déu, membre del Consell Assessor de Fundació Esplai, amb l'intervenció de María Elena Ferrando, Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal de la Generalitat Valenciana.

En acabar l'acte es lliurarà un exemplar del llibre a cada assistent.




 

Links:

Images: