University of Valencia logo Logo del portal

  • Empren +

V Edició del concurs “5U CV STARTUP” (2018) - Relació de candidatures premiades.

  • October 30th, 2018

Resolució de 30 d’octubre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual s’ordena la publicació de la relació de candidatures premiades en la V edició del concurs «5U CV STARTUP».

Programa per a emprenedors de la Universitat de València en el marc del Programa «Campus de l'Emprenedor Innovador», del Programa EMPREN+ del Vicerectorat d’Innovació i Transferència, iniciativa de suport als emprenedors universitaris; en col·laboració amb el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i el Parc Científic de la Universitat de València; amb la finalitat d'impulsar el talent emprenedor, fomentar la cultura emprenedora i innovadora en l'àmbit universitari, contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades en l'àmbit universitari i enfortir les relaciones Universitat-Empresa; el Rectorat de la Universitat de València selecciona les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials dels seus diferents campus.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy