Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Servei d'Informàtica

Què necessite?

Actualment es disposa de dos mètodes d'accés a la xarxa privada virtual, un basat amb openvpn i l'altre basat amb ipsec amb clau pre-compartida.

L'opció basada en PPTP queda obsoleta per els problemes de seguretat que comporta el seu ús.

OpenVPN

OpenVPN és una solució oberta basada amb programari lliure que proveïx un accés segur usant els standards SSL/TLS per xifrar les comunicacions i amb facilitat per a travessar dispositius de xarxes domèstiques.

Amés OpenVPN disposa de clients per a les principals plataformes com ara les diferents versions de Windows, MacOS i de les plataformes mòbils com ara ANDROID i IOS.

Simplement cal un client de OpenVPN per a la plataforma desitjada i l'arxiu de configuració de la Universitat de València per als diferents sistemes.És la soŀlució recomanada.

Principals clients de OpenVPN:

MacOs: Tunnelblick. També disponible a https://software.uv.es

Windows: Els clients de windows estan disponibles amb autoconfiguració a https://software.uv.es . També pots clicar açí:

IOS: OpenVPN Connect (Itunes).

Android: OpenVPN Connect (Google Play).

Linux: network-manager-openvpn (Disponible a la major part de distribucions).

Arxius de Configuració:

IOS-Android

Linux-Tunnelblick-generic

Windows: Els propis instal·ladors ja integren la configuració de la VPN. Tanmateix si ja teniu instal·lada una versió de OpenVPN amb anterioritat  podeu emprar la versió genèrica.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies