Logo UVDegree in Audiovisual CommunicationFaculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

  • OREiP Spot INt

You can download the pdf guide here.

Itinerari de Llengua, Literatura i Comunicació

1r curs:

1er semestre

  • Lingüística i Comunicació (3 crèdits)
  • Els gèneres literaris (3 crèdits)
  • Taller de Lectura (3 crèdits)

2n semestre

  • Literatura i cultura clàssica (3 crèdits)
  • Llegir la premsa (3 crèdits)

2n curs:

1er semestre

  • Taller d’expressió oral (3 crèdits)
  • Literatures en llengua espanyola i el seu context (3 crèdits)
  • Taller d’escriptura (3 crèdits)

2n semestre

  • Literatura Universal 1 (3 crèdits)
  • Llegir la imatge (3 crèdits)

IMPLANTACIÓ A PARTIR DEL CURS 2013-2014

 3r curs:

 1er semestre

  •  Literatura catalana i el seu context (3 crèdits)
  • Literatura universal 2 (4 crèdits)
  • Comunicació i societat valenciana (3 crèdits)

2n semestre

  • Literatura Universal 3 (2 crèdits)
  • Història del cinema (3 crèdits)

Primer, segon i tercer són cursos obligatoris.

 Cal cursar i superar totes aquestes assignatures introductòries (45 crèdits) així com 30 crèdits optatius i de lliure opció per obtenir el Certificat Nau Gran en el itinerari. (750 hores)

 Prèvia prova d’accés IMPLANTACIÓ A PARTIR DEL CURS 2014-2015

 4t curs:

 1er semestre

  • Llengües del món i universals lingüístics (2,5  crèdits)
  • Introducció a les teories literàries (2,5 crèdits)

2n semestre

  • Comunicació intercultural (2,5 crèdits)
  • Comunicació i societat espanyola (2,5 crèdits)

5é curs:

1er semestre

  • Literatura i societat (2,5 crèdits)
  • Sociolingüística (2,5 crèdits)

2n semestre

  •  Literatura i espectacle (2,5 crèdits)
  • Del cinema mut a la TDT (2,5 crèdits)

Cal superar totes aquestes assignatures introductòries (20 crèdits) així com 30 crèdits optatius i de lliure opció per obtenir el Títol Nau Gran d’Especialització en el itinerari. (500 hores)

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy