Logo UVDegree in Computer EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Posada en marxa la campanya "Vols ser mentor?"

  • February 9th, 2021
Posada en marxa la campanya

El dilluns dia 8 de febrer ha començat la inscripció de mentors i mentores per al curs 2021-22, que estarà oberta fins al 21 de febrer a través de la Secretaria Virtual.

El programa Entreiguals és la proposta de la Universitat de València per facilitar la incorporació a la Universitat, tant acadèmica com social, de l’estudiantat de nou accés i de l’estudiantat d’intercanvi. És per això que aquest programa, que gestiona el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), vincula estudiantat amb experiència amb el de nova incorporació i facilita l’acció de mentoria a cada centre.

Què és ser mentor/a?
Ser mentor o mentora significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb estudiants de nou accés o incoming que són assignats des del centre a cada mentor o mentora. Els mentors i les mentores, en coordinació amb el professorat responsable de la mentoria de cada centre, desenvolupen les accions previstes per promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat, tant al seu centre com en el conjunt de la Universitat.

Què significa tenir mentor/a?
Disposar d’un company o companya que facilite a temps tota la informació i recursos de la Universitat contribueix a resoldre dubtes, trobar informació, saber com fer ús dels recursos acadèmics, situar aules, laboratoris i departaments, saber com contactar amb el professorat, descobrir les possibilitats de participació i activitats complementàries. En definitiva, ajuda a evitar o superar dificultats en la incorporació.

 

Si necessites fer-nos alguna consulta, ens pots escriure a entreiguals@uv.es

 

Més informació: https://links.uv.es/0LC6oNg

 

MOLT IMPORTANT: Compromís de participació en el programa Entreiguals - curs 2021-22 ETSE-UV: https://links.uv.es/L5gPRC6