Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

L’ETSE-UV col·labora en la XVIII Setmana Informàtica 2024, que tindrà lloc del 23 al 25 d'abril de 2024

  • April 15th, 2024
L’ETSE-UV col·labora en la XVIII Setmana Informàtica 2024, que tindrà lloc del 23 al 25 d'abril de 2024

En esta 19a edición, que se celebrará del 23 al 25 de abril, y cuenta con la colaboración de la ETSE-UV, las jornadas versarán sobre la Ética digital en la era de la sostenibilidad, aprovechando la capitalidad de ciudad Verde de Valencia, y serán realizadas en el centro de Innovación social y urbana de Las Naves y en La Harinera.

Després del desdejuni networking i la benvinguda a càrrec del President del Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana, Alejandro Blasco, la primera xarrada serà impartida per Xavier Tejero, Digital Technology Manager de Ayesa, sobre Projecte SMOU - Optimització de la mobilitat multiproveïdor

El dimecres 24 tindrà lloc el XIX Congrés d'Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana, en l'espai La Farinera, coneixent la proposta d'empreses i organitzacions de referència en l'ús ètic de la IA entre altres propostes.

Finalment, el matí del dijous 25 se celebrarà la I Jornada Nacional de Dones en Enginyeria Informàtica. Present i futur de la professió, en finalitzar la mateixa s'entregarà el Premi Ángela Ruíz Robles a la trajectòria professional.

A la vesprada-nit, s'entregaran els tradicionals Premis Sapiens, en l'espai Veles e Vents del port, tancant l'edició 2024 de la Setmana Informàtica.

Per a més informació: www.semanainformatica.com

Programa i inscripció: https://www.semanainformatica.com/edicion-2024/programa