University of Valencia logo Logo Degree in Translation and Interlinguistic Mediation English, French and German Logo del portal

3ª Universitat d'Estiu de Sagunt. Inscripció oberta

Vista del castell de Sagunt

Schedule: From 29 july 2019 to 11 september 2019. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: Centre Cultural Mario Monreal carrer Roma, 9 - 46500 Sagunt

 
Description:

La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt. La 3ª edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada. 'Sagunt, Patrimoni de la Humanitat' és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (Facultat de Geografia i Història i Facultat de Ciències Socials) i d’altres àmbits de la societat. Aquestes jornades s’emmarquen dins del procés que ha iniciat l’Ajuntament de Sagunt perquè la ciutat presente una candidatura a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

 

 La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.

 

Aquesta tercera edició es centra en el capital simbòlic del patrimoni de Sagunt com un patrimoni viu, present en la societat actual i de la que la seua población, a través de distintes maneres de participación, hi és la protagonista de la valorització i conservació del seu patrimoni.

 

 
Organized by:

Universitat de Valencia en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament de Sagunt.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy