Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Fes + pública la teua publicació

Un dels factors clau d'èxit en el desplegament de les activitats de la Universitat de València que estableix el nostre Pla Estratègic és la transparència: comprendre les necessitats de tots els grups d’interès del nostre àmbit d'activitat i establir-hi una comunicació fluida, tant dins com fora de la Universitat. En altres paraules: com escoltem allò que la societat demana a la UV i com comuniquem i projectem la nostra aportació a la societat.

L'objectiu estratègic que determina aquest apartat és millorar la visibilitat i el coneixement de la nostra activitat investigadora i dels seus resultats. Volem desplegar i potenciar la imatge de la UV com a referent capdavanter en la generació de coneixement científic en el nostre entorn socioeconòmic i això podem fer-ho sobretot a través de la comunicació plurilingüe dels resultats de les nostres recerca. Així doncs, per una banda es pretén contribuir a un millor coneixement de la institució dels seus membres i, per una altra, de la societat en general.

Per a poder dur a terme aquesta missió, necessitem que, des de totes les àrees de coneixement, col·laboreu simplement donant a conèixer les vostres publicacions científiques.

Fer que la societat conega i reconega la nostra aportació al coneixement i al desenvolupament és ara a la nostra mà, només a uns pocs clics:

ENTREU

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies