Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Un dels factors clau d'èxit en el desplegament de les activitats de la Universitat de València que estableix el nostre Pla Estratègic és la transparència: comprendre les necessitats de tots els grups d’interès del nostre àmbit d'activitat i establir-hi una comunicació fluida, tant dins com fora de la Universitat. En altres paraules: com escoltem allò que la societat demana a la UV i com comuniquem i projectem la nostra aportació a la societat.

L'objectiu estratègic que determina aquest apartat és millorar la visibilitat i el coneixement de la nostra activitat investigadora i dels seus resultats. Volem desplegar i potenciar la imatge de la UV com a referent capdavanter en la generació de coneixement científic en el nostre entorn socioeconòmic i això podem fer-ho sobretot a través de la comunicació plurilingüe dels resultats de les nostres recerca. Així doncs, per una banda es pretén contribuir a un millor coneixement de la institució dels seus membres i, per una altra, de la societat en general.

Per a poder dur a terme aquesta missió, necessitem que, des de totes les àrees de coneixement, col·laboreu simplement donant a conèixer les vostres publicacions científiques.

Fer que la societat conega i reconega la nostra aportació al coneixement i al desenvolupament és ara a la nostra mà, només a uns pocs clics:

ENTREU