• Títols Propis

Expert Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols

ObjectiusEl Títol d'Expert Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols, està dirigit a alumnes de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i a professionals dels Mercats Financers amb estudis de Llicenciats o Graduats en matèries d'Economia i Finances. Quant als alumnes de la Facultat d'Economia, han de complir els següents requisits:

1. Graduats de les titulacions de la Facultat d`Economia que tinguen acabats els seus estudis al juliol de 2019 o en els anys anteriors en les següents titulacions: Grau en Administració i direcció d'empreses (GADE), Grau en Finances i Comptabilitat (GFYC), Grau en Economia (GECO), Grau en International Business (GIB), Grau en ADE i Dret (GADE DRET), Grau en Dret i els dobles graus de la Facultat d`Economia amb els convenis internacionals en altres universitats establits.
2. Llicenciats de la Facultat d`Economia que tinguen acabats els seus estudis al juliol de 2019 o anteriors anys de les següents Llicenciatures: Administració i direcció d'empreses (ADE), Economia (RESSÒ), Llicenciats en ADE i Dret, Llicenciats en Dret i dobles llicenciatures amb convenis internacionals.
3. Estudiants de la Facultat d`Economia als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits per a acabar els seus estudis, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic, de les següents titulacions: Grau en Administració i direcció d'empreses (GADE), Grau en Finances i Comptabilitat (GFYC), Grau en Economia (GECO), Grau en International Business (GIB), Grau en ADE i Dret (GADE DRET), Grau en Dret i els dobles graus de la Facultat d`Economia amb els convenis internacionals en altres universitats establits.

La realització d'aquest Títol d'Expert en Borses, únic per les seues característiques a nivell nacional, permet obtenir l'acreditació de "Operador no professional del SIBE", al mateix temps que facilita la inserció professional dels seus alumnes en l'àrea de gestió d'inversions.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursExpert Universitari

Modalitat:Presencial

Preu matrícula    

Termini de preinscripció30/09/2019

Data d'inici curs 15/10/2019

Data de finalització curs 30/03/2020

Edició18 ª

Codi títol19113020

Crèdits:15.00 Crèdits ECTS

Horari

Dimarts i dijous de 16.15 a 20.15 h.,

Lloc d'impartició

Fundación Universidad-Empresa

Eixida professional

El Títol d'Expert Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols, patrocinat per la Borsa de València, està dirigit a estudiants de la Facultat d'Economia als quals brinda una l'oportunitat única de completar la sòlida formació d'aquest títol que reben en les aules de la Universitat, a més d'acostar-los més al món professional de la indústria de valors. En conseqüència, l'objectiu bàsic del Títol d'Expert és formar professionalment a estudiants de la Facultat d}Economia que tinguen interès en temes de borses i mercats financers amb la finalitat que després puguen exercir les seues funcions en agències i societats de valors, així com en els serveis d'estudis de bancs i caixes d'estalvis o, també, que puguen prestar assessorament financer en els serveis de banca privada i banca personal que cada dia s'estan implantant i generalitzant més en les entitats financeres i d'assegurances. Addicionalment, la realització d'aquest Títol d'Expert en Borses, únic per les seues característiques a nivell nacional, permet obtenir l'acreditació de "Operador no professional del SIBE", al mateix temps que facilita la inserció professional dels seus alumnes en l'àrea de gestió d'inversions de Banca Privada, Banca Personal, Gestió de Patrimonis, Auditorias i Valoració d'empreses cotitzades o que estudien la seua eixida a Borsa de Valors.

Direcció

Organitzador

Departament de Finances Empresarials

Patrocinador

Bolsa de Valores de Valencia, S.A.

Direcció

Valentín Navarro Miquel
Profesor Titular de Universidad. Departament de Finances Empresarials de la Universitat de València.
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies