• Títols Propis

Màster Propi en Control i Gestió de Plagues

Objectius

El principal objectiu d'aquest màster és formar professionals capacitats per a treballar, tant en el sector públic com en el privat, en el control i la gestió de plagues provocades per animals. El màster proporcionarà als alumnes els coneixements i les habilitats imprescindibles per a poder elaborar estratègies eficaces de control i gestió de plagues agroforestals i urbanes amb mètodes i tècniques compatibles i respectuosos amb el medi ambient, la salut pública i la normativa vigent.

La finalitat última perseguida per qualsevol via de formació cal referir-se a la formació especialitzada dels alumnes, en la mateixa línia com alguns cursos de doctorals. Així, proposem els següents objectius específics: 1. Formació d'alumnes en una metodologia professional que se centrarà en les diferents possibilitats de control i gestió de plagues plagues causades per animals als ambients agrícola, forestal i urbà 2. Prendre contacte amb els problemes de control i gestió de plagues animals en els diferents àmbits d'actuació, des del punt de vista d'experts en la matèria. 3. Oferir els últims avenços en el coneixement sobre el control i gestió de plagues d'agroforestals i urbanes que es coneixen, facilitant l'accés a aspectes teòrics i pràctics inèdits al nostre país. L'actual Titulació de Postgrau Propi també persegueix que l'alumne adquereixi una sèrie de competències que poden descompondre's en: a) Transversals 1. Capacitat d'assimilar la informació rebuda, amb la finalitat de prendre decisions per a la resolució de problemes derivats de les plagues i el seu control. 2. Capacitat per transmetre coneixements a la pràctica professional. 3. Capacitat d'anàlisi i la reacció a les diferents situacions de temps i espai. 4. Necessària responsabilitat de conformitat amb la legislació vigent sobre la manipulació de productes químics i biològics amb èmfasi en la salut pública i el medi ambient. b) Específiques 1. Capacitat de diagnosticar les principals plagues agrícoles, forestals i urbanes. 2. Capacitat de poder aplicar el coneixement obtingut sobre l'ecologia de las espècies plaga implicades en los diferents mètodes i tècniques de control per a cada un dels diferents ambients. 3. Capacitat per a valorar la qualitat dels agents biològics i del seu protocol d'aplicació en l'establiment de programes de control biològic, ecològic e integrat de plagues. 4. Capacitat de valorar i aplicar amb rigor la normativa estatal i comunitària europea sobre l'ús racional d'agents químics de control de plagues. 5. Capacitat d'anàlisi crític per a l'adequada elecció d'estratègies de control. 6. Capacitat d'aplicar els coneixements assimilats en el camp empresarial per a afrontar els reptes que es presenten en el mateix.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Seguretat, Salut i Medi Ambient

Tipus de cursMàster Propi

Modalitat:On-line

Preu matrícula 1.175 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció27/11/2019

Data d'inici curs 05/11/2019

Data de finalització curs 21/09/2020

Edició6 ª

Codi títol19621040

Crèdits:60.00 Crèdits ECTS

Horari

On line,

Lloc d'impartició

On line

Eixida professional

- Administracions estatal, autonòmica i local. - Sectors agrícola, forestal, salut pública, salut ambiental, empresarial i industrial. - Treballador autònom.

Requisits d'accés

Persones en possessió d'un Títol Oficial d'Educació Superior en qualsevol de les següents àmbits: Llicenciat, Graduat o Diplomad en Biologia, Ciències Ambientals, Química, Veterinària, Enginyer Tècnic Agrícola, Enginyer Tècnic Forestal, Enginyer Agrònom o Enginyer de Monts i afins, que desitjen obtindre una especialització professional relativa al Control i Gestió de Plagues en els ambients agrícola, forestal i urbá.

Titulats d'altres països amb títols oficials equivalents

Direcció

Organitzador

Departament de Botànica i Geologia Departament de Zoologia

Direcció

Jesús Selfa Arlandis
Profesor Titular de Universidad.Departament de Zoologia.Universitat de València.
Miguel Guara Requena
Profesor Titular de Universidad.Departament de Botànica i Geologia.Universitat de València.
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies