Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

EXPOSICIÓ "DESTÍ: VIDA. Crònica fotogràfica de l'èxode ucraïnés per Benito Pajares"

  • 25 d’abril de 2023
Èxode ucraïnés per Benito Pajares

Selecció d'imatges que retraten els moments més crítics de la crisi humanitària a Ucraïna després de l'inici de la guerra.

Inauguració de l'exposició "DESTÍ: VIDA. Crònica fotogràfica de l'èxode ucraïnés per Benito Pajares" a l’Espai Jove de Vinalesa

El dimarts 25 d'abril, la Delegada de la Rectora per al Programa Universitat-Societat, María Dolores Pitarch, va inaugurar l'exposició "DESTÍ: VIDA. Crònica fotogràfica de l'èxode ucraïnés per Benito Pajares" a l’Espai Jove de Vinalesa. 

L'exposició mostra una selecció d'imatges que retraten els moments més crítics de la crisi humanitària a Ucraïna després de l'inici de la guerra. A través d'ella, es busca sensibilitzar sobre la difícil situació de les persones afectades per l'èxode ucraïnés i fomentar la reflexió sobre aquesta problemàtica global. Presentada amb gran èxit al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València el passat mes de desembre, inicia ara la seua itinerància per diferents localitats per a obrir les portes de la Universitat a la ciutadania, permetent així donar a conéixer la seua labor acadèmica i el seu compromís social. 

A més de la delegada de la rectora, la inauguració va comptar amb la presència de membres de la corporació local i el fotògraf Benito Pajares, qui vaoferir unes paraules sobre el seu treball i experiència a Ucraïna. A més, la presidenta de l'ONG Junts per la Vida, Clara Arnal, va compartir amb els assistents la seua visió i experiència en la lluita pels drets de les persones afectades per la guerra ucraïnesa.

La itinerària d'exposicions i propostes culturals desenvolupades per la Universitat és una de les línies d'actuació més importants del programa denominat Universitat-Societat, que busca difondre la cultura universitària i promoure la transferència de coneixement científic en tot el territori valencià.

 

Es podrà visitar de 16:00 fins a les 20:00 h. des del 25 d'abril fins al 25 de maig del 2023 en el 'Espai Jove', C/ Cura Sapiña, 1 (Vinalesa).
Imatges: