Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Enguany presentem la onzena edició de la Universitat de Tardor d'Ontinyent (UTO), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament d'Ontinyent, la Diputació de València, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.
La Universitat de València, a través del Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad, presenta la IV edición de la Universidad de Verano de Aras de los Olmos (UVAO), fruto de la estrecha colaboración entre la UV, el Ayuntamiento de Aras de los Olmos, la Diputación de Valencia y Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la cinquena edició de la Universitat d'Estiu de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, la Diputació de València i Caixa Popular.
El Racó d'Ademús forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular, continuen creant interessants sinergies en pro de consolidar el projecte d'universitats estacionals, traient a la llum la segona edició de la Universitat de la Tardor d'Ayora (UNAY), centrada de nou en la cultura de la mel.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la 4a edició de la Universitat de la Tardor de Llíria, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la desena edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la segona edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Oliva, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, junt a la Diputació de València i Caixa Popular, presenta la 4a edició de la Universitat Estacional d'Alaquàs, frut de l'estreta col·laboració entre aquestes institucions i l'Ajuntament d'Alaquàs.
Amb el títol "Smart Cities: tecnologia i ciutadania" la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 4a edició de la Universitat Estacional de l'Eliana, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de l'Eliana, la Diputació de Valencia i Caixa Popular
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la segona edició de la Universitat Estacional de Sagunt centrada en l'impacte que està tenint en les dones la pandèmia generada per la Covid-19.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la cinquena edició de la Universitat de la Tardor de Buñol, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Buñol, la Diputació de València i Caixa Popular.
Enguany presentem la quarta edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva (UPXA), fruit de la contínua col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la segona edició de la Universitat de Primavera de l'Alt Túria (UPAT), fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la segona edició de la Universitat de Primavera de la Canal de Navarrés, resultat de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, la Diputació de València i Caixa Popular.
Cullera forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la segona edició de la Universitat de Primavera de Cullera (UPC), fruit de la contínua col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València presenta la sisena edició de la Universitat de Primavera d'Alzira (UPA), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament d’Alzira, la Diputació de València i Caixa Popular.
Amb el títol “La química en la vinificació. Llums i sobres del vi”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universidad de Invierno de Requena (UNIRE), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat, l'Ajuntament de Requena, la Diputació de València i Caixa Popular.
Amb el lema “Longevitat i benestar en el medi rural. Qualitat de vida i futur”, la Universitat de València (UV) presenta la 2a edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes (UNICO), fruit de l'estreta col·laboració entre la UV i la Diputació de València, Caixa Popular i l'Ajuntament de Cofrentes.
El Rincón de Ademuz forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la quarta edició de la Universitat Estacional del Rincón de Ademuz, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Mancomunitat del Rincón de Ademuz, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular creen una vegada més sinergies, aquesta vegada per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum la primera edició de la Universitat d'Hivern d'Ayora, centrada en la cultura de la mel.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la primera edició de la Universitat Estacional de la Canal de Navarrés, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la quarta edició de la Universitat Estacional de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt. Aquesta quarta edició és el punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat Estacional de l'Alt Túria, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular.