Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Onda_ Infraestructures i Vista Aèria dels Polígons de La Plana
Reptes de la vertebració territorial valenciana. IDECOs-UV

Trobada 2019: Universitat de València-Instituts d'Estudis Comarcals

 

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV) organitzen la seua vuitena trobada anual, en aquesta ocasió amb un format de jornada centrada en els reptes futurs de la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana.

La jornada pretén abordar qüestions d'especial actualitat territorial, com ara projectes i alternatives, comarcalització, territori i ocupació, despoblació i món rural, etc. des de diferents punts de vista, en concret a partir de conferències i taules redones on s'arreplega la visió acadèmica, la polític-institucional i la de la societat local.

La Universitat de València i el conjunt d'aquests col·lectius socioculturals, representants de les diferents sensibilitats existents al llarg i ample del territori valencià, mantenen el seu compromís per impulsar activitats d'anàlisis, debat i reflexió, on exposar estudis, experiències i propostes entre la comunitat universitària (docents, tècnics, estudiants), administració pública valenciana, especialistes locals i societat civil en general.

Aquesta iniciativa, gratuïta i oberta al públic, és resultat de la fructífera col·laboració entre la Universitat i FIECOV, iniciada mitjançant conveni en 2011 amb la finalitat d'impulsar entre ambdues la convivència, l'intercanvi d'experiències i el desenvolupament d'actuacions futures compartides.

 

Data 15 de febrer de 2019 de 09:30 a 18:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història. Saló d’Actes Joan Fuster

 
Organitza

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals, en col·laboració amb la Diputació de València i la Facultat de Geografia i Història..

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació