Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat Logo del portal

La Universitat de València organiza la 2ª edición de la Universidad de Otoño de Buñol, fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol, y financiada por la Diputación de Valencia.
La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea.
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la primera edició de la Universitat de la Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions
Vivimos en un nuevo mundo digital, interconectado y globalizado en el que la ciencia, día tras día, abre nuevos caminos hacia el futuro. En ese marco, la Universidad de Valencia, fiel a los valores humanistas y universales que la caracterizan, quiere ser incubadora de nuevos conocimientos y nexo de unión con nuestros pueblos de montaña y del interior
La Universidad de Verano del Rincón de Ademuz (UVRA) es una iniciativa que arrancó en el 2017, fruto de la colaboración entre la Cátedra de Participación Ciudadana y Paisajes Valencianos de la Universitat de Valencia y del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, con el objetivo de dinamizar las comarcas del interior valenciano
La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA), fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, Diputació de València, l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular.
La Universitat de València presenta la setena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
La 1a edició de la Universitat de la Tardor de Bunyol és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn proper al llarg de dues jornades de vesprada. "Bunyol, el patrimoni cultural" és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat.
L'esperit d'aquesta sisena edició de la “Universitat de Tardor d'Énguera” (UOE), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Énguera, l'IES Énguera i el IETEC, pretén promoure eines que permeten afrontar de forma directa i activa els desafiaments dels nous temps.
La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, que pretén consolidar-se en la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.
La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una iniciativa conjunta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València i del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que arranca amb el propòsit de dinamitzar a les comarques de l'interior valencià, per mitjà d'una oferta formativa, cultural i lúdica nova i suggeridora.
Punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Alzira i el seu entorn pròxim al llarg de dues setmanes. Inclouen tres mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, que compten amb la participació de professorat de l’Institut “Cavanilles” de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, dels departaments de Botànica i Geologia, de Geografia i de l’Estructura de Recerca Interdisciplinar en Sostenibilitat.
La 5a edició de la Universitat de la Tardor d'Enguera, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'Ajuntament d'Enguera, amb el suport de la Diputació de València
La Universitat de València presenta la sisena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
“L’ECONOMIA COMARCAL: ENTRE LA CONTINUITAT I EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE”
La Universitat de València presenta la cinquena edició de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent (UHO), fruit de l'estreta col·laboració entre l'ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent, la fundació Campus Ontinyent i l'ADEIT.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Ajuntament d'Enguera, organitza la quarta edició de la Universitat de la Tardor a la capital de la Canal de Navarrés, centrada en aquesta ocasió en "El desenvolupament territorial al medi rural. Recursos i xarxes".
La Universitat de València organitza una nova edició de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent (UHO). Fruit de l'estreta col·laboració entre l'Ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent s'ha disenyat la quarta edició d'aquesta trobada acadèmica.
Les polítiques de desenrotllament rural en la Unió Europea s'han correspost amb canvis en el medi rural i amb la concepció d'una nova ruralitat en què les qüestions mediambientals ocupen un destacat lloc.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l'Ajuntament d'Enguera, en col·laboració amb IMELSA, organitzen la segona edició de la Universitat de la Tardor d'Enguera, que abordarà el desenvolupament local i l'emprenedoria.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb col·laboració de la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida (FUVA), l'Institut d'Estudis Comarcals de la Vall d'Albaida (IEVA) i Campus Sostenible, han organitzat la tercera edició de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent, del 25 al 29 de novembre de 2013.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i amb la col·laboració de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA), ha organitzat la segona edició de la Universitat d’Hivern per a la ciutat d’Ontinyent i la seua comarca.
La Universitat de València, a través del VPPT, i l’ajuntament d'Enguera, en col·laboració amb el CREC, la Diputació de València i el IETEC, organitzen la 1ª edició dels “Seminaris de la Tardor: paisatges i patrimoni cultural”, amb el propòsit de difondre el coneixement de temes ben representatius del passat, present i futur de la localitat, com ara la seua història, la seua riquesa cultural i les perspectives que s’obrin a la societat.