Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat ha impulsat una línia d'acció basada en exposicions que pretenen mostrar a la societat valenciana una altra visió sobre qualsevol aspecte del seu territori (social, econòmic, mediambiental, sanitari, cultural, històric, educatiu, etc.), a través de l'extraordinari bagatge que els especialistes de la Universitat de València han acumulat al llarg de la seua carrera.

En general, s'obtenen treballs científics i divulgatius, de caràcter multidisciplinari, que presenten una eminent projecció de l'espai d'estudi. Expliquen entre 20 i 25 panells realitzats pels docents i investigadors de qualsevol de les disciplines i àrees científiques de la Universitat, així com per altres especialistes vinculats al tema i al territori.

Totes les exposicions del Vicerectorat tenen un caràcter itinerant, de manera que s'exhibeixen en les capçaleres comarcals valencianes i en els municipis que les sol·liciten. Tant les mostres institucionals com les territorials representen la voluntat de la Universitat de projectar-se més enllà dels seus tres campus, l'interès per transferir coneixements a les entitats locals i el propòsit d'aproximar l'acadèmia a la ciutadania.