University of Valencia logo Logo University accommodation exchange Logo del portal

Vacapas obri el termini per a optar al programa d’intercanvi d’Allotjaments d’Estiu 2024

  • March 11st, 2024
Col·legi Major Rector Peset

Des de l’11 de març i fins al pròxim 16 d’abril romandrà obert el termini de presentació de sol·licituds per al Programa d'Intercanvi d'Allotjaments Universitaris per al PAS en la seua fase Estiu 2024, amb una resolució prevista per al 29 d’abril.

S'ha incorporat un nou entorn web amb accés restringit a la comunitat universitària que requereix la identificació personal per a obtindre informació de l'oferta, destinacions, dates, requisits, terminis, sol·licitud, etc. 

Recordeu que la presentació de sol·licituds es realitza en la Seu Electrònica ENTREU, el procediment es troba detallat al web https://www.uv.es/vacapas. Qualsevol dubte podeu consultar-la en vacapas@uv.es o telefonant al 66005.

IMPORTANT: Tal com s'indica en les bases, us demanem especial atenció a l'hora d'emplenar i enviar el formulari de sol·licitud, respectant la integritat de les dades introduïdes. No s'acceptarà sol·licituds emplenades a mà, impreses i escanejades, o guardades amb l'opció “Imprimir com PDF”, entre altres exemples de sol·licitud en els quals es perd la informació emmagatzemada per a una correcta automatització del formulari.

Com cada any, sol·licitem fer un ús responsable del Programa perquè puga arribar a la major quantitat de personal. Recordeu que és un Programa dirigit a unitats familiars, i es prega un ús de la totalitat de les nits establides, així com informar-nos de les renúncies amb la major antelació possible.