Logo de la Universitat de València Logo Fundació General Logo del portal

Webinars LA NAU

INSCRIPCIÓ: FES CLIC ACÍ

Programació setembre-desembre 2022

INSCRIPCIÓ: FES CLIC ACÍ

 Per a inscriure't en un webinar, fes clic en l'enllaç superior i selecciona l'esdeveniment al qual vols assistir. Emplena el breu formulari i rebràs un correu amb tota la informació i la confirmació de la inscripció. Si hi ha diversos webinars programats, pots inscriure't en tots ells accedint a cadascun dels esdeveniments i emplenant els camps obligatoris.

WebinarsLANAU

La pandèmia de la covid-19 ens ha submergit en una profunda crisi, que no sols és sanitària, sinó també econòmica, financera, laboral i social. L'escenari d'incertesa radical al qual ens enfrontem des del març de 2020 afecta a tots els àmbits de l'existència humana i de l'organització de la vida social, incloses, per descomptat, les dimensions artístiques, culturals i morals. 

Des de l'Observatori Cultural de la Universitat de València, el maig del 2020 vam llançar WebinarsLANAU, una iniciativa que buscava promoure la reflexió, l’intercanvi d’idees i el debat al voltant dels diferents sectors culturals i de la difícil situació en la qual s’havien d'obrir pas.

Aquests seminaris, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, Caixa Popular i de la Fundació General de la Universitat de València, començaren sent en línia fins que la presencialitat es va poder recuperar progressivament. Amb l’evolució de la situació pandèmica i la tornada de l’activitat cultural, WebinarsLANAU també ha anat transformant-se. En l’actualitat es concep com un programa de debats, seminaris i conferències que acull a persones expertes, artistes, professionals i gestors/es especialitzats/des en els àmbits més diversos dins del món cultural, per a analitzar i reflexionar sobre els reptes, les necessitats i el paper que té la cultura en un context com l’actual, marcat per crisis socials, econòmiques, ecològiques i democràtiques.

La majoria de les activitats se celebren de manera presencial i es retransmeten en directe a través del Canal YouTube del Centre Cultural La Nau. Una vegada finalitzades, es poden recuperar al mateix canal: http://www.youtube.com/c/CentreCulturalLaNauUV

 

SUBSCRIU-TE A WebinarsLANAU

Si vols rebre informació sobre nous webinars, subscriu-te a webinarslanau@llistes.uv.es fent clic ací. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment accedint a l’apartat ‘Donar-se de baixa’.


INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES: Ací