Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

Un alumne del SocialInnoLab, seleccionat per a participar en els Lindau Nobel Laureate Meetings

  • 21 de juny de 2017
Lindau Nobel Laureate

Vincent Blay Roger, estudiant del programa de doctorat en Enginyeria Química a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i alumne del SocialInnoLab de la Universitat de València, és un dels espanyols seleccionats per a participar en el 67th Lindau Nobel Laureate Meeting.

Els Lindau Nobel Laureate Meetings són encontres que es celebren anualment on es reuneix multitud de premis Nobel —aquest any 29 del camp de la química— amb uns 400 estudiants, doctorands i doctors seleccionats d’arreu del món. L’encontre tindrà lloc entre el 25 i el 30 de juny a la ciutat alemanya de Lindau, amb un programa replet de presentacions, col·loquis i activitats. “És una oportunitat única per a adquirir una perspectiva més ampla de la química que necessita la societat, la qual els ha fet mereixedors del premi Nobel, i també per a conéixer investigadors i estudiants interessats de tot el món”, apunta Vincent.

Addicionalment, Vincent Blay ha sigut seleccionat per a participar en un postesdeveniment en finalitzar el programa, en el qual viatjarà a Munic i Berlín per a conéixer de primera mà l’organització i la investigació que duen a terme a la Max Planck Society.

SocialInnoLab, el living lab d’innovació social de la Universitat de València, sorgeix com una iniciativa de l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX] de la Universitat de València amb l'objecte d'explorar diverses actuacions que milloren l’adaptació dels estudiants de la Universitat de València a les característiques del mercat de treball, afavorint la seua incorporació a aquest mercat amb una formació més concorde a les necessitats de les empreses.

SocialInnoLab, mitjançant el seu mètode formatiu “Waving Ideas”, afavoreix pràctiques d’innovació social dels estudiants de grau, doctorat i màster de la Universitat que participen en els seus cursos.