Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

El programa PIMe3UV celebra la seua segona sessió per a potenciar la creativitat i el treball en equip entre els participants

  • 1 de març de 2019
Image de la noticia

El passat 26 de febrer va tindre lloc la segona sessió del Programa Internacional de Motivació Empresarial (PIMe3UV), que organitza el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, en la qual l’objectiu va ser fomentar la creativitat i la innovació dels equips participants mitjançant un repte que exigia la col·laboració i el treball conjunt.

La sessió, que es va celebrar a l’edifici d’Instituts d’Investigació del campus de Tarongers, estigué conduïda per Rafael J. García Martínez, Director de l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència de la Universitat de València. Després que els estudiants del PIMe3UV reberen, en la sessió anterior, un taller sobre com desenvolupar les seues idees, aquesta vegada es tractava de dur a terme eixa idea d’una forma pràctica per tal d’aconseguir una acció exitosa. D’aquesta manera es fomenta la creativitat ja siga individual o en grup, i s’ajuda a l’aprenentatge en la col·laboració per a optimitzar al màxim els resultats.

Amb aquesta finalitat, durant el taller es proposà una dinàmica per fomentar la col·laboració, el treball en equip i el lideratge compartit, així com per potenciar la creativitat com a competència bàsica per aportar solucions a un repte. De la mateixa manera, els participants van poder aprendre a conceptualitzar una idea i aplicar el procés del prototipat, i també la importància de la iteració en qualsevol procés creatiu.

L’equip guanyador va ser el format per Diego Boquera, Claudia Giraldos i Kostiantyn Kravets. La següent sessió de PIMe3UV tindrà lloc el pròxim dia 5 de març.

Per a veure més imatges de la sessió es pot consultar el següent enllaç.