Logo de la Universitat de València Logo SocInnoLAB. Laboratori d'innovació social Logo del portal

El programa Explorer celebra el seu cinqué Roadshow sobre la metodologia Lean Canvas per a validar productes

  • 26 de març de 2019
Image de la noticia

Ahir dia 25 de març es va celebrar en el Laboratori d'Innovació Social de la Universitat de València (SocInnoLAB), el Roadshow 5: Lean Startup II: ajust, solució, producte: metodologia Lean Canvas en el marc del programa Explorer "Joves amb idees".

Un programa per a joves emprenedors impulsat per Santander Universitats i coordinat per l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència de la Universitat de València (OPEX) i el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE).

La sessió d'ahir va comptar amb la presència de Donya Consuelo Verdú, experta en formació, gestió de projectes i consultoria d'innovació empresarial. Apassionada del món de la formació i de la innovació, investiga noves idees de models de negoci creant valor en temps de canvi. En l'actualitat és professora homologada de la EOI en el programa “iniciativa emprenedora” i “creació d'empreses” impartint el mòdul d'innovació en models de negoci, creativitat, comunicació i presentació de projectes.

Consuelo va descriure com desenvolupar un prototip conceptual d'una idea. I com va comentar als estudiants que van assistir: "Si no saps el que vol el client, no t'esforces a construir alguna cosa”. No s'ha de deixar la meta per al final: cal provar i assajar contínuament, és igual que a vegades la meta s'esvaïsca quan estiguem a punt d'aconseguir-la i hàgem de tornar a començar, amb cadascun d'aqueixos intents fallits aprendrem noves habilitats que ens seran útils.

En breu seguirem amb el mòdul dedicat a Finançament.