Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

.
.
.
.

PREMIS ACADÈMICS AECOC’16 PER A ESTUDIANTS D’ÚLTIM CURS DE GRAU I POSTGRAU

  • 14 d’abril de 2016
Image de la noticia

La convocatòria distingeix els treballs acadèmics que millor desenvolupen mesures que permetan a les companyies ser més competitives; valors i pràctiques que AECOC impulsa en el nostre país en el marc de la seua missió.

AECOC, l'Associació que agrupa a 26.000 empreses de Gran Consum, convoca en 2016 la quarta edició dels Premis Acadèmics AECOC, dotats amb 15.000 euros repartits en 3 categories.

En cada categoria es concedirà un primer premi de 4.000 euros per a autor i tutor i un accésit d'1.000 euros per a l'autor.

En el marc de la convocatòria es concediran també dos PREMIS ESPECIALS, dirigits a impulsar la EMPLEABILITAT dels seus guanyadors:

Premi Especial Nestlé: programa de 6 mesos de pràctiques remunerades adaptades a l'estudiant seleccionat entre els candidats als Premis Acadèmics de AECOC.

Premi Especial Carrefour: contracte laboral per a l'estudiant que realitze el millor treball acadèmic en les temàtiques plantejades, valorant especialment aquells focalitzats en la integració d'iniciatives digitals (aquella que s'executa amb un dispositiu informàtic - ordinador, mòbil, pantalla interactiva, tablet, objectes connectats, smart TV - i/o usa una eina tecnològica – lloc web, eCommerce, mCommerce, intranet, vídeo, blogg, fòrum, xarxes socials, emailing, aplicacions iOS, Android, Windows.

Llista d'enllaços: