Universitat de ValènciaDepartament de Farmacologia Logo del portal

.
.
.

Máster "Investigació i ús racional del medicament" 2n en el Rànking de millors Masters

  • 21 de juny de 2016

El diari "El Mundo" ha publicat que el Màster "Investigació i Ús Racional del Medicament" de la Universitat de València ha estat seleccionat per vuitè any consecutiu com el segon millor programa de postgrau en l'àrea de Salut, especialitat Farmàcia.

EL MÀSTER "INVESTIGACIÓ I ÚS RACIONAL DEL MEDICAMENT" SELECCIONAT UN DELS MILLORS AL RÀNQUING DEL DIARI "EL MÓN" 2016-2017

Seleccionat per vuitè any consecutiu com el segon millor programa de postgrau en l'àrea de Salut, especialitat Farmàcia.

Segons l'edició de l'especial del 15 de juny de 2016, "250 MASTER i Guia Completa de MBA", que publica anualment el diari "El Mundo", el Màster en "Investigació i Ús Racional del Medicament" ocupa el segon lloc a nivell racional en el rànquing dels millors programes dins de la categoria Salut-Farmàcia.

La guia realitza una selecció entre els programes que ofereixen les universitats i els centres d'educació superior a Espanya a partir de 25 criteris i amb la col·laboració de més de 750 experts entre professors, exalumnes i empreses col·laboradores. La selecció es realitza a partir d'un primer filtre: han de ser programes presencials, impartits -almenys en part- a Espanya, amb un durada mínima de 500 hores lectives i haver realitzat ja un mínim de quatre edicions ..

Llista d'enllaços: