Universitat de ValènciaDepartament de Farmacologia Logo del portal

.
.
.

Oferta de beca pre-doctoral

  • 22 d’abril de 2016
investigació

El grup de recerca del Dr. Juan V. Esplugues i la Dra. Nadezda Apostolova, del Departament de Farmacologia de la Facultat de Medicina (Universitat de València), busca candidat / a per a realitzar la tesi doctoral optant a la convocatòria de contractes predoctorals de formació en investigació en salut (PFIS), de l'Institut de salut Carlos III.

Els requisits seran els següents:

- Estar matriculat en un programa de doctorat en una universitat espanyola iniciat en el curs acadèmic 2015-2016 o en disposició de ser admès o matriculat per començar-en el curs acadèmic 2016-2017.

- No estar en possessió del títol de doctor.

- No haver gaudit prèviament d'un contracte predoctoral per temps superior a 12 mesos.

Com mèrits, es valoraran:

- Estar en possessió d'un títol de grau o llicenciat en l'àrea de biologia, farmàcia, biotecnologia o medicina, amb un expedient acadèmic amb nota mitjana igual o superior a 8,5.

- Estar en possessió del títol de màster oficial.

- Tenir un nivell alt d'anglès i el curs de manipulador d'animals d'experimentació.

Aquests candidats s'incorporarien a la línia d'investigació sobre ANTIRETROVIRALS, l'objectiu principal és caracteritzar els mecanismes cel·lulars i moleculars implicats en la toxicitat associada a la teràpia administrada per tractar la infecció per VIH, principalment a nivell hepàtic i metabòlic, buscant establir quines són les combinacions més innòcues d'aquests fàrmacs.

Per a més informació i enviament de sol·licituds (incloent CV i certificat acadèmic) contactar abans del dimecres 27 abril 2016 amb: nadezda.apostolova@uv.es