Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Sostenibilitat i Pau en l'Era Posglobal Logo del portal

.
.
.
.
.

"Derechos de las niñas y de los niños" : IV Seminari Internacional del Màster

  • 27 de gener de 2014
Cartell Seminari

Per quart any consecutiu el Màster Oficial en Drets Humans, Pau i Desenvolupament Sostenible organitza una nova edició del seu Seminari Internacional. Els propers 4, 5, 11 i 12 de febrer de 2014 tindrà lloc el IV Seminari Internacional del Màster dedicat en aquesta ocasió als "Derechos de las Niñas y de los Niños".

El Màster, a través del IV Seminari Internacional pretén commemorar el triple aniversari dels drets de la infància: 90º aniversari de la Declaració de Ginebra dels Drets del Nen (1924), 55º aniversari de la Declaració dels Drets del Nen de l'ONU (1959) i 25º aniversari de la Convenció Internacional de Drets del Nen de l'ONU (1989).

Igual que en els seus tres últimes edicions, l'assistència al Seminari Internacional és lliure i gratuïta; a més s'expedirà un certificat acreditatiu de la mateixa. El Seminari es convalidarà per dos crèdits de lliure elecció a aquelles persones que facin l'ingrés bancari de 40 euros i l'hi comuniquin a la secretaria del congrés ( vallsman@alumni.uv.es ).

El IV Seminari Internacional del Màster Oficial en Drets Humans, Pau i Desenvolupament Sostenible: "Derechos de las Niñas y de los Niños" es celebrarà en el Saló d'Actes del Departament de Filosofia del Dret, Moral i Política de la Universitat de València (Facultat de Dret, Campus de Tarongers, 4ª planta), Espanya.