Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Sostenibilitat i Pau en l'Era Posglobal Logo del portal

a) Descripció dels mitjans materials i serveis disponibles :
El Programa de Doctorat es desenvolupa en els següents centres:
Departament de Filosofia del Dret, Moral i Política, Universitat de València.

Departament de Dret Internacional "Adolfo Miaja de la Muela", Universitat de València.

Departament de Dret Romà i Dret Eclesiàstic de l'Estat, Universitat de València.

El Departament compta amb els recursos materials adequats per al desenvolupament de les activitats formatives i d'investigació plantejats en el programa doctoral.

Disposen de sales especialment equipades per al desenvolupament de conferències, seminaris, col·loquis, etc.; dotades amb equips de projecció, ordinadors, vídeos, lectors de DVD, etc., a la disposició de docents i alumnes del programa doctoral.
El Centre i la Universitat on es desenvolupa el doctorat, compten amb un important patrimoni bibliogràfic, tant en format paper com electrònic (revistes, llibres, bases de dades) que permeten l'accés lliure a qualsevol material que el doctorand puga necessitar de qualsevol Centre, base de dades o biblioteca del món.

Tots els serveis i xarxes indicats anteriorment estan adequats per a l'accessibilitat dels alumnes del doctorat i manquen de barreres arquitectòniques per a l'accés de persones discapacitades. D'aquesta manera es compleix el criteri d'igualtat en l'accessibilitat per a totes les persones físiques que accedisquen al doctorat.
b) Previsió relativa a l'obtenció de recursos externs i bosses de viatge dedicades a ajudes per a l'assistència a congressos i estades a l'estranger que servisquen
de suport als doctorands en la seua formació. Percentatge d'estudiants que accedeixen a les esmentades ajudes
El vicerectorat de la Universitat en les quals es desenvolupa el programa de doctorat, mantenen un programa propi d'ajudes a la investigació, en les quals s'inclouen convocatòries específiques d'ajuda per a participació en Congressos i estades d'investigació en Centres estrangers. A aquestes convocatòries acudiran tots els alumnes del doctorat i amb seguretat podran beneficiar-se d'elles en un 80-90% d'aquests.
D'altra banda, existeixen també convocatòries autonòmiques i estatals relatives a aquests mateixos conceptes, a les quals també acudiran tots els estudiants del doctorat.
En aquest cas la previsió de concessió resulta més complicada, però podria ser del 20-30% d'aquests.
La universitat sol·licitant compta amb una amplíssima gamma de recursos materials i altres mitjans que estaran disponibles per a tots els estudiants del Programa de Doctorat:
a) Mitjans materials, serveis i altres mitjans disponibles:
- Les aules, sales de reunions i la sala d'actes del Departament de Filosofia del Dret de la Universitat de València.
- Les aules, sales de reunions i la sala d'actes del Departament de Dret
Internacional ‘Adolfo Miaja de la Muela’ de la Universitat de València.
- Les aules, sales de reunions i la sala d'actes del Departament de Dret Romà i Dret Eclesiàstic de l'Estat de la Universitat de València.
-Les aules de doctorat i el saló de graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València.
- La sala d'actes ‘Gregori Maians' de la Biblioteca de Ciències Socials de la Universitat de València.
- Accés a totes les instal·lacions i serveis de les biblioteques de la Universitat de València: Biblioteca de Ciències (Campus de Burjassot), Biblioteca de Ciències Socials
"Gregori Maians" (Campus de Tarongers), Biblioteca de Humanitats "Joan Reglà" i Biblioteca Històrica, Biblioteca de la Facultat de Farmàcia, Biblioteca de Ciències de la Salut 'Pelegrí  Casanova’, Biblioteca Histricomèdica ‘Vicent Peset Llorca’, Biblioteca Dipositaria de Nacions Unides (ONUBIB), Biblioteca de Psicologia i Esports 'Joan Lluis Vives', Biblioteca d'Educació ‘María Moliner’, Biblioteca Depòsit, Biblioteca del Jardí Botànic ‘José Pizcueta'. La majoria d'aquestes biblioteques disposen d'espais reservats específicament als doctorands per al desenvolupament de la seua investigació.
- Centres de documentació de la Universitat de València: Centre de Documentació Europea (CDE), CIDEC, INFOSUD.

Les diferents aules, salons, espais i biblioteques esmentats compten amb els recursos materials adequats per al desenvolupament de les activitats formatives i d'investigació plantejats en el programa doctoral. Estan especialment equipats per al desenvolupament de conferències, seminaris, col·loquis, etc.; dotats amb equips de projecció, ordinadors, vídeos, lectors de DVD, etc., a la disposició de docents i alumnes del programa doctoral.
El Departament de Filosofia del Dret disposa de despatxos i oficines específiques per a atendre les necessitats dels doctorands durant el seu període d'investigació, tots ells equipats amb ordinadors i programes informàtics actualitzats
i connexions a internet.
La Universitat de València compta amb un important patrimoni bibliogràfic, tant en format paper com electrònic (revistes, llibres, bases de dades) que permeten l'accés lliure a qualsevol material que el doctorand puga necessitar de qualsevol centre, base de dades o biblioteca, a través de l'intercanvi interbibliotecari internacional.
Tots els serveis i xarxes indicats anteriorment estan adequats per a l'accessibilitat dels alumnes del doctorat i manquen de barreres arquitectòniques per a l'accés de persones discapacitades. D'aquesta manera es compleix el criteri d'igualtat en l'accessibilitat per a totes les persones físiques que accedisquen al doctorat.
b) Previsió relativa a l'obtenció de recursos externs i bosses de viatge dedicades a ajudes per a l'assistència a congressos i estades a l'estranger que servisquen de suport als doctorands en la seua formació. Percentatge d'estudiants que accedeixen a les esmentades ajudes.
Efectivament en aquest programa de doctorat participen professors d'altres cinc universitats a més de la Universitat de València, però no es tracta, de moment, d'un Programa de Doctorat interuniversitari, sense perjudici que en el futur se celebren els oportuns convenis, en particular amb la Universitat de la Corunya.
De tota manera, existeixen ja convenis de col·laboració amb determinades universitats com s'especifica en l'annex 2 en l'apartat 1.4.
El Vicerectorat de la Universitat de València manté un programa propi d'ajudes a la investigació en les quals s'inclouen convocatòries específiques d'ajudes per a participació en congressos i estades d'investigació en centres estrangers.
A aquestes convocatòries acudiran tots els alumnes del doctorat i amb seguretat podran beneficiar-se d'elles en un 80-90% d'aquests.
D'altra banda, existeixen també convocatòries autonòmiques i estatals relatives a aquests mateixos conceptes, a les quals també acudiran tots els estudiants del doctorat.
En aquest cas la previsió de concessió resulta més complicada, però podria ser del 20-30% d'aquests.
La Universitat de València disposa d'un servei d'orientació professional: el OPAL (Observatori d'inserció professional i assessorament laboral) l'objectiu del qual és ajudar a la inserció laboral de tots els estudiants i titulats de la Universitat de València
i millorar les seues possibilitats professionals. Per a això, el OPAL compta amb els següents serveis:
- Orientació i assessorament - Ocupació i emprenedoria
- Formació
- Estudis i anàlisis