Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Es gradua la promoció 2014-2017 d’UNISOCIETAT i s'obrin les inscripcions per al proper curs

  • 13 de juny de 2017
Es gradua la promoció 2014-2017 d’UNISOCIETAT i s'obrin les inscripcions per al proper curs

Aquest any les seus d'Ontinyent, Gandia, l'Eliana, Cullera, Massamagrell i Quart de Poblet acolliran les graduacions dels alumnes que han finalitzat el cicle de tres cursos acadèmics. Els graduats rebran el seu diploma i beca per part del vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, i els alcaldes de les respectives seus.

Els actes de graduació se succeiran durant els propers dies en 6 de les 10 seus d’UNISOCIETAT. A Ontinyent els estudiants celebraran el seu acte de graduació el dia 14 de juny en el Teatre Echegaray; un dia després, el 15 de juny, tindrà lloc la graduació dels alumnes de Gandia en el Teatre Serrano. La cerimònia de lliurament de diplomes i beques a l'Eliana s'efectuarà el dimarts 20 a l'Auditori Municipal. En el cas de la seu de Cullera la gala serà el dimecres 21 en el Saló Plens de l'Ajuntament. Per la seua banda, la graduació dels alumnes de Massamagrell se celebrarà el dijous 22 en el Saló de Plens de l'Ajuntament. I finalment, els estudiants de Quart de Poblet es graduaran el divendres 23 a la Casa de la Cultura.

El curs d’UNISOCIETAT 2017/2018 començarà entre finals de setembre i principis d'octubre, depenent de la seu. El termini d'inscripcions per a alumnes de nou ingrés s'ha obert des de finals de maig i finalitzarà a l'Eliana el 26 juny; a Alzira i Quart de Poblet, el 30 de juny; a Massamagrell, el 7 de juliol; a Ontinyent, el 14 de juliol; a Benetússer, Cullera, i Paterna, el 28 juliol; i a Requena i Gandia, el 31 de juliol.

En l'actualitat UNISOCIETAT compta amb la participació de més de 250 professors de la Universitat de València i una matrícula propera als 1.500 estudiants durant aquest passat curs 2016/2017. A més de les assignatures troncals que s'imparteixen en els tres cursos acadèmics, UNISOCIETAT es completa amb conferències mensuals d'accés lliure al públic en general, així com amb excursions i activitats complementàries que els permetran conèixer el territori valencià.

L'únic requisit per ser alumne d’UNISOCIETAT és tenir motivació per seguir formant-se al llarg de la vida, atès que com el propi lema del programa resa “mai és tard per a aprendre”. Les places són limitades i la matrícula, com en altres edicions, es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció. La matrícula del curs complet (troncals i conferències) ascendeix a 180 euros (fraccionat en dos terminis), que inclou a més l'expedició i manteniment de la targeta universitària i l'obertura d'expedient com a estudiant de la Universitat de València.

Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial, ha explicat com en els últims anys la Universitat de València ha establert “una xarxa de seus estables a l'espai valencià, a la nostra àrea d'influència, gràcies a una estratègia territorial determinada des de la UV i a la implicació de les entitats locals”. UNISOCIETAT és fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i els 10 ajuntaments que acullen aquest programa. UNISOCIETAT compta amb el patrocini de Caixa Popular (a Cullera, L'Eliana, Quart de Poblet, Paterna, Requena, Alzira, Benetússer i Massamagrell), Caixa Ontinyent (a la capital de la Vall d'Albaida) i Banc Santander (a Gandia).