Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Arranca la 6ª edició de la ‘Universitat d'Hivern d'Ontinyent. Innovació a la Vall d’Albaida’

  • 22 de novembre de 2016
Arranca la 6ª edició de la ‘Universitat d'Hivern d'Ontinyent. Innovació a la Vall d’Albaida’

La Universitat de València presenta un any més aquest certamen, gratuït i obert a tot el públic d'Ontinyent i la comarca de la Vall d'Albaida. La Universitat d'Hivern d'Ontinyent (UHO) obri les seues portes el proper dimarts 22 de novembre. Seran 4 dies amb 18 conferències, taules redones i activitats impartides per professors de la Universitat de València i altres especialistes.

La innovació a la Vall d’Albaida serà la protagonista d’aquesta nova edició de la UHO, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Diputació de València. Els seminaris s'impartiran del 22 al 25 de novembre en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i l'Aula Magna del Campus ontinyentí, amb 18 conferències, taules redones i activitats, entre les quals estan l'exposició del treball guanyador de l'I Premi Balarma de recerca en educació infantil, així com l'anunci del nom del treball guanyador de la segona edició.

L’acte d’inauguració serà el dia 22, a les 12:30 hores, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent. I comptarà amb les intervencions de l'alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez; Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent; i el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla. La conferència inaugural, sobre innovació i turisme, serà impartida pel catedràtic Enrique Bigné (Departament de Comercialització i Investigació de Mercats. UV).

Les conferències i activitats de la UHO estan obertes al públic en general i compten amb professors de la Universitat de València i experts en les matèries dels seminaris. El programa d’enguany inclou seminaris d'economia, Unisocietat, innovació, esport i magisteri, que han estat coordinats pels següents docents de la Universitat de València: Rosa Yagüe (Departament Economia Aplicada), Mª Teresa Sanchis (Departament d'Anàlisi Econòmica), José Cantó (Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials), Vicente Cerverón Lleó (Departament d’Informàtica), Ferran Calabuig (Departament d'Educació Física i Esportiva),  Noelia Ibarra (Didàctica de la Llengua i la Literatura) i Dino Salinas (Departament de Didàctica i Organització Escolar). A més, hi haurà una secció dedicada al premi d’investigació en educació infantil ‘Col·lectiu Balarma’, que ha coordinat Carmen Agulló (Educació Comparada i Historia de l’Educació).

Aquesta sisena edició de la UHO s'emmarca en la línia de col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament d'Ontinyent. La UHO persegueix ser una activitat complementària als graus formatius que s'ofereixen en la ciutat, projectar el potencial de la comunitat investigadora sobre el seu espai geogràfic més pròxim, fomentar la presència i implicació de la Universitat de València en les comarques valencianes i transferir formació, recerca i coneixements més enllà de les aules universitàries.

Més informació