
El grup de treball de fusions va celebrar el passat 5 de març a València una productiva reunió per elaborar la part relativa a fusions de la Guia de procediments d'integració de cooperatives agroalimentàries.
Dins del conjunt d'activitats desenvolupades per la Càtedra Cooperatives Agroalimentàries, es contempla la realització d'Informes i Estudis, així com publicacions, sobre temes d'interès per al sector. En aquest exercici es preveu realitzar, entre altres, un Informe sobre els procediments d'integració de cooperatives agroalimentàries, que analitze el règim jurídic, fiscal i comptable d'aquests processos.
El 5 de març es va reunir en la Universitat de València l'equip que s'ocupa dels temes relatius a fusions, integrat per Cristina Cano, de la Universitat d'Almeria; Fernando Sacristán, de la Universitat Rei Joan Carles; Fernando Polo, de la Universitat Politècnica de València; Joan Viadel, de Feraudit, i Pilar Alguacil, de la Universitat de València.
Es van tractar diversos temes, i es va avançar significativament en el contingut i el format del treball, que s'espera siga de la màxima utilitat per a les cooperatives agroalimentàries espanyoles.