University of Valencia logo Logo Chair for Agri-food Cooperatives Logo del portal

Jornada “Produïm Aliments, Produïm Salut”

  • June 8th, 2021
Imatge de la jornada

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcátedras va organitzar el 7 de juny una Jornada titulada “Produïm Aliments, Produïm Salut” en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana. La Jornada es va realitzar en la seu de Caixa Popular a Paterna.

La Jornada va començar a les 10 amb la recepció d'assistents i un desdejuni de benvinguda cortesia de Caixa Popular.

A les onze menys quart es va inaugurar la Jornada de la mà de Pilar Alguacil, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries i Cirilo Arnandis, president de Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana.

Seguidament es va passar a la conferència “Cooperatives agroalimentàries i l'emplene dels Objectius de Desenvolupament Sostenible” presentat per Tomás Rojas Pacheco, director Financer, Fiscal i Gestió Interna de Cooperatives Agro-alimentàries de España i realitzada per Nardi Alba, directora de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.

A continuació, es va passar a la Mesa redona: Cooperatives Agro-alimentàries i sostenibilitat moderada per Ana Mª Cano Arribas, Tècnica de Cooperatives agro-alimentàries de la Comunitat Valenciana. Les ponències van ser les següents:

- La monetització del valor social aportat per les cooperatives per Patxi Vera, director de la Unión de Cooperativas Agroalimentarias de Navarra.

- Reflexionant sobre la sostenibilitat en el sector agroalimentari per Eduardo de Miguel Beascoechea, director gerent de la Fundación Global Nature.

- Agricultura, aliments i salut per Alma Palau, Presidenta del Consell General de Col·legis de Dietistes i Nutricionistes de España.

Finalment, la jornada va ser clausurada pel Sr. Rafael Climent González, Conseller de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Jornada va ser patrocinada per Caixa Popular i la Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Comunitat Valenciana.

Images: