
L'Escola de Cooperativisme Agroalimentari de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries oferta un nou curs titulat: Iniciació a les cooperatives agroalimentàries. S'impartirà online del 21 de juny de 2021 al 5 de juliol de 2021.
El curs és íntegrament online i es realitzarà a través de l'Aula Virtual de la Fundació ADEIT de la Universitat de València.
Els objectius del curs és oferir informació de què és una cooperativa agroalimentària i com funciona.
El nou curs d'Iniciació a les cooperatives agroalimentàries està dirigit a aquelles persones que estiguen involucrades en les cooperatives agroalimentàries o vagen a formar part d'elles, té com a objectiu que coneguen què és una cooperativa agroalimentària i com funciona.
Els professors del curs són Andrea Rey Martí, professora de ESIC, i Vicent Moliner Bertran, lletrat assessor de la Federació de Cooperatives agroalimentàries de la Comunitat Valenciana.
Organitza i col·laboren amb l'Escola de Cooperativisme Agroalimentari: UVcàtedres, Universitat de València, Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, AgroBank i ADEIT.
Més informació i inscripció en el següent enllaç.