University of Valencia logo Logo Chair for Agri-food Cooperatives Logo del portal

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries realitza un seminari per a l'estudiantat de la Universitat de les Illes Balears

  • October 17th, 2022
IMATGE DELS ASSISTENTS A LA JORNADA

El dijous 6 d'octubre la Càtedra va impartir un seminari per als estudiants de la Universitat de les Illes Balears amb la finalitat de donar a conèixer als universitaris les cooperatives agroalimentàries.

El seminari va ser inaugurat per Juana Isabel Genovart Balaguer, professora de la universitat de les Illes Balears i a continuació, la directora de la Càtedra, María Pilar Alguacil Marí va presentar la Càtedra.

Seguidament, es va passar a la ponència principal de Tomás Rojas Pacheco, director financer de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya. El senyor Rojas va explicar als alumnes què són les cooperatives agroalimentàries, quines són les principals dificultats que tenen avui dia en matèries jurídiques, comptables i fiscals. Així mateix, va presentar les principals cicles econòmiques del món del cooperativisme agroalimentari ressaltant la importància d'aquestes. Va animar als estudiants que estudiaran les cooperatives.

Finalment, Teresa Puchol Tur, guanyadora del premi de la Càtedra, va realitzar una exposició per a animar als estudiants a presentar treballs sobre cooperatives agroalimentàries.

Images: