Logo de la Universdad de Valencia Logo Cátedra de Baloncesto l'Alqueria del Basket Logo del portal

La formació d'entrenadors s'activa de la mà de la Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket

  • 17 septiembre de 2020
Image de la noticia

L’Alqueria del Basket manté la seva aposta per oferir una formació d'entrenadors de màxim nivell oberta a tots. I enguany porta la seva aposta a una altra dimensió.

Gràcies a la labor de L’Alqueria LAB, el departament de Coinnovació de L’Alqueria, i al seu acord amb la Universitat de València per a desenvolupar la primera Càtedra específica de bàsquet a nivell nacional, les jornades de formació oferiran un valor extra a cada entrenador que assistisca
L’Alqueria del Basket ha aconseguit un acord amb la Universitat de València perquè tots els assistents a les jornades reben acreditació universitària de la seua participació en aquestes, a través de la Càtedra de Bàsquet, un salt qualitatiu que afegeix valor a cadascun dels clínics.

És una de les principals novetats de la temporada que comença. Però no és l'única. En pagar el preu de la inscripció a cadascuna de les jornades, els entrenadors també tindran accés al clínic online, podent gaudir d'ell les vegades que considere necessari. Aquest suport va permetre globalitzar les jornades de formació online que va organitzar el Club aquest mateix any, arribant a compartir experiència amb més de 20 països de tot el món.
A més, la formació de formadors manté els seus punts forts. Els millors ponents nacionals i internacionals, opció d'assistir a l'esdeveniment presencialment amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels assistents mentre tenen la possibilitat de resoldre in situ els dubtes amb els protagonistes, i hores vàlides per als cursos de formació que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. La casa del bàsquet europeu de formació, al servei de l'entrenador.


Servei d'informació gratuït

El Whatsapp de Formació d'Entrenadors tornarà a facilitar la comunicació i la inscripció a cadascuna de les jornades. Els més de 600 entrenadors inscrits reben a través d'aquesta aplicació tota la informació sobre les noves activitats de formació, així com el link directe per a completar la seua inscripció a cadascuna de les jornades. Si encara no estàs inscrit, fer-ho és molt fàcil:
1. Memoritza el número 683 16 83 11 amb el nom de “Whatsapp de Formació d'Entrenadors” o qualsevol altre nom que desitges.
2. Escriu per a sol·licitar el servei.
3. Accepta les bases legals.