Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

La Càtedra Ciudad de Valencia organitza la jornada "Polítiques urbanes orientades a les activitats culturals i creatives per a una nova Europa".

  • 8 de novembre de 2016

La Càtedra Ciudad de Valencia, promoguda per la UV i la Fundació Inndea del Ajuntament de València, organitza dimarts 15 de novembre a l'Aula Magna de La Nau una jornada sobre "Polítiques urbanes orientades a les activitats culturals i creatives per a una nova Europa".

L'objectiu d'aquesta jornada és contribuir a un actiu i accelerat procés d'aprenentatge col·lectiu que puga permetre l'intercanvi d'experiències, el desenvolupament d'estratègies comunicatives eficaces i la generació d'incentius perquè els sistemes de coneixement i innovació i la pròpia praxi política orienten la seva atenció cap al camp de les polítiques urbanes orientades als sectors culturals i creatius.

Es presentaran els resultats d'un estudi que analitza 70 bones pràctiques de polítiques culturals urbanes a Europa, i es discutirà el cas de València enfront dels d'altres ciutats espanyoles i de la resta d'Europa.

L'assistència és lliure i gratuïta, si bé per qüestions d'aforament se sol·licita la preinscripció. S'expedirà certificat de participació als assistents inscrits.

Cartell Jornada

 

Llista d'enllaços: