Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

La Càtedra Ciutat de València col·labora en el Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica

  • 10 d’octubre de 2017
congreso tig

En juny de 2018 tindrà lloc en València la XVIII edició del Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica, que organitza el Departament de Geografia de la Universitat de València i l’Associació de Geògrafs Espanyols. Un fòrum de discussió sobre els avanços en el terreny de la informació geogràfica.

Sota el lema “Perspectives multidisciplinàries en la societat del coneixement”, el XVIII Congrés Nacional de TIG reunirà a València entre els dies 20 i 22 de juny de 2018 a experts acadèmics i professionals procedents de les institucions públiques i les empreses amb l’objectiu de posar en comú i debatre sobre els avanços en l’àmbit de la investigació, observació, accés i anàlisi de la informació geogràfica.

El programa del congrés inclourà conferències, taules redones i presentacions de treballs científics, a més de la inclusió de projectes institucionals i empresarials i la realització de tallers tècnics destinats a l’actualització dels professionals i investigadors del sector.

Aquesta trobada tindrà lloc en la seu de la Fundació Universitat Empresa ADEIT de la Universitat de València. El termini d’inscripció està obert des del dia 1 d’octubre i els resums de les comunicacions podran presentar-se fins al 15 de gener de 2018. Tota la informació sobre el congrés es pot consultar en aquest enllaç.

 

Llista d'enllaços: