Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Ciutat de València Logo del portal

Una nova web per a la reflexió col·lectiva sobre el futur de la ciutat de València

  • 21 de novembre de 2017
Image de la noticia

La Càtedra Ciutat de València de la Universitat va nàixer amb la intenció de fomentar un debat col·lectiu sobre la manera de fer ciutat, i en eixe propòsit, la nova página web específica jugarà un paper fonamental en la transmissió d’eixe diàleg.

La web de la Càtedra Ciutat de València acaba d’estrenar el nou disseny que la Unitat Web i Màrqueting de la Universitat està aplicant a la totalitat de portals interns de la UV.

La Càtedra va nàixer fruit d’un conveni entre la Universitat i l'Ajuntament de València, amb l’objectiu de constituir-se en referència nacional i internacional de participació de la Universitat en la reflexió conjunta al voltant de les maneres de pensar i de fer ciutat, i la millor forma de que el gran públic tinga accés als enfocaments que ixen d’este diàleg és a través de la web específica de la Càtedra, des d’ara més visual i accesible, amb un format més atractiu que convida fins i tot a participar en este procés de pensar la ciutat.

Si la Càtedra és en sí mateix una plataforma de diàleg de la ciutat amb el seu entorn social, cultural, tecnològic i econòmic, la web és una de les principals vies de difusió d’eixe diàleg, i alhora un gran canalitzador de la diversitat d'enfocaments sobre la ciutat.
Totes les activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària que genere la Càtedra tindran el seu reflex a la web per tal de fomentar la participació de la comunitat universitària i de la societat en general en aquells aspectes del desenvolupament estratègic de València i la seua àrea d'influència per a un major progrés.

Tots els actors socials que hi intervenen en este diàleg,,en totes les seues dimensions, tindran cabuda en este nou espai virtual.