Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

Jornada "La reforma laboral en el sector agroalimentari"

  • 29 de març de 2022
Captura de pantalla durant la sessió online.
Moment durant la sessió online.

Més de 140 representants de cooperatives han assistit al webinar sobre la Reforma Laboral i el seu impacte en el sector agroalimentari.

El webinar ha estat organitzat per Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya a través de la seua Càtedra i en ell s'han analitzat les mesures incloses en el Reial decret llei 32/2021, de 28 de desembre. La jornada, celebrada en format en línia, ha intentat donar resposta als nombrosos dubtes i preocupacions de les cooperatives després de l'entrada en vigor de la nova reforma laboral.

El webinar moderat per Tomás Rojas, director financer de Cooperatives Agro-alimentàries d'Espanya, ha comptat amb la participació de Beatriz Prieto, associada sènior de Deloitte Legal i de Fernando Bazán, soci de Deloitte Legal. Tots dos ponents han fet un repàs de les novetats que més afecten el sector centrant-se en la matèria de contractació on ha desaparegut el contracte per obra i servei que era un dels més utilitzats per a les campanyes agrícoles, explicant que ara s'han d'acomodar a les modalitats de fix discontinu o amb algunes excepcions i limitacions als temporals.

La jornada ha suscitat moltes inquietuds entre els assistents sobretot en el referit a terminis, entrada en vigor, cotitzacions i ús dels diferents tipus de contracte i la seua comunicació als treballadors.