.png)
Dilluns passat 25 d'Abril va tindre lloc l'acte de clausura del tercer any de la Càtedra de la Universitat de València Estudi General d'Estudiant a Empresari-Maicerías Espanyoles-Arròs DACSA.
L'esdeveniment va ser realitzat en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. Càtedra universitària que patrocina el Grup Maicerías Espanyoles–Arròs DACSA.
Van assistir en representació del Grup, Araceli Císcar, Directora General i Consellera, i altres representants de la companyia. També va assistir el Director Financer, David Pérez, la Directora del Departament de Màrqueting, Lorena Lázaro, i Elena Subiela, Adjunta de Direcció.
Vam poder comptar també amb la presència d'alguns ponents que van participar en el curs acadèmic de la Càtedra, comptant les seues experiències emprenedores. Al costat d'ells, professors, investigadors, alumnes interessats en la creació d'un projecte empresarial, futurs interessats a concursar en esdevenidors anys, i finalistes del concurs de plans d'empresa de l'exercici 2015-2016 (al costat dels seus familiars).
Va presidir l'acte Araceli Císcar al costat del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao; el Director General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat València, Francisco Álvarez; la Vice-Degana de Relacions amb l'Empresa, Manoli Pardo; i el Director de la Càtedra, el doctor Domingo Ribeiro.
Es van presentar quatre projectes finalistes al concurs de projectes emprenedors. El projecte guanyador va ser “El Quesito Taronja”, format per Gonzalo Lacalle i Borja Chenoll. El segon premi va correspondre al projecte “La Redona” promogut per Maite López, Carolina Marín i Eva Llamas. El tercer premi va ser per a “Time Wedding” realitzat per Adrián Pla i Sandra Villena. I en quart lloc, el projecte “Diari d'Economia Social de la Comunitat Valenciana" promogut per Gonzalo Gayo. Tots els grups de promotors van presentar els seus projectes i idees al públic i van rebre, de mans d'Araceli Císcar, els premis per a poder començar el seu camí com a emprenedors i emprenedores.
Finalment, abans del lliurament de premis i per a donar tancament a l'acte, Antonio Virto, jove emprenedor i antic alumne de la Universitat de València Estudi General, va comptar la seua tala però intensa experiència com a emprenedor, animant als participants a continuar apostant per la seua creativitat, mantenint tota la il·lusió que han posat des del principi malgrat els possibles obstacles que puguen trobar en el camí. Va finalitzar recordant-los que ser ambiciosos en els seus projectes està molt bé, però que és molt important conéixer també quins són els nostres límits, sense perdre de vista que “només nosaltres mateixos som coneixedors complets de les nostres idees, tant per al bo com per al dolent”.
Finalment, i després del lliurament de premis, l'acte va concloure amb un vi d'honor.